Te koop

Eindwoning, Karolingenstraat 55 in Maastricht

€ 340.000,- k.k.
A
97 m2 woonoppervlakte - 212 m2 perceel - 5 kamers

Omschrijving

Vanwege de grote belangstelling is het maken van een bezichtigingsafspraak helaas niet meer mogelijk. Vriendelijk verzoek om contactgegevens achter te laten zodat we kunnen informeren indien een bezichtigingsplek vrij valt!

Deze gerenoveerde en verduurzaamde woning bevindt zich op een rustige plek in Wittevrouwenveld-Maastricht, waar het stadse leven en rust harmonieus samenkomen. Ontdek deze mooi gerenoveerde eindwoning uit 1951 met een woonoppervlak van 97 m² en een fijne en privacyrijke achtertuin.

Binnenkijken in stijl
Betreed de woning en laat je verrassen door de ruime en luxe Abitare keuken (2021) met o.a. groot kook- en spoeleiland en dubbele koel- en vrieskast, perfect voor de thuiskok die van gezelligheid houdt. De woonkamer, met zijn grote glazen pui, baadt in het licht en biedt een mooie blik op de achtertuin, waar je ook een praktische berging aantreft. De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, waardoor het binnenklimaat altijd behaaglijk is.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, een multifunctionele kleed- of werkkamer en een luxe badkamer waar je je dag in stijl begint. De badkamer beschikt o.a. over een vrijstaand bad, een inloopdouche, wastafel met meubel en een (tweede) toilet.
De zolder, bereikbaar via een vaste (maar steile) trap, is ingericht als thuiswerkplek met dakraam en extra bergruimte.

Duurzaam en comfortabel
Deze woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor je energierekening. Met o.a. HR triple glas beneden, HR++ glas boven, dakisolatie, negen zonnepanelen (2023), vloer- en spouwmuurisolatie, en een recente cv-ketel (2017) is deze woning klaar voor de toekomst. Energielabel A bewijst het: hier woon je groen!

Buitenleven in de stad
Geniet van de voor- en achtertuin, waarbij de voortuin een slimme deal met de gemeente is (tegen een lage jaarlijkse gebruiksvergoeding) en de achtertuin veel privacy biedt en een praktische achterom heeft. Ideaal voor het stallen van fietsen en het verplaatsen van de groencontainer.

Perfect gelegen
Rustig wonen met de Groene Loper om de hoek, en alle voorzieningen binnen handbereik: Albert Heijn en Jumbo, basis-, middelbare en internationale scholen, en de A2 en A79 op slechts 2 minuten rijden. Het gezellige Vrijthof én de natuurgebieden rond bijvoorbeeld Bemelen en Sint Pieter bereik je na 10 minuten fietsen. Dit is het beste van twee werelden!

Maak het jouw thuis
Kun je jezelf al zien wonen in deze bijzondere woning? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Ervaar zelf de ruimte, het licht en de luxe die deze woning te bieden heeft.
Jouw nieuwe thuis in Maastricht wacht op je!

INDELING:

Begane grond
– hal met toilet en trap naar boven
– lichte woonkamer, deels gelegen in een recente uitbouw, met ruimtelijke en compleet uitgeruste keuken (o.a. dubbele koel- en vrieskast) met kook- en spoeleiland aan de voorzijde

Eerste verdieping
– twee ruime slaapkamers
– kleed-/werkkamer
– moderne badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en (tweede) toilet

Zolder
– thuiswerkplek, berging

Buiten
– onderhoudsvriendelijke maar groene voor- en achtertuin

KENMERKEN:

– energielabel A
– recentelijk stijlvol gerenoveerd en verduurzaamd
– ruimtelijke woonkamer en keuken
– centrale ligging

Kenmerken Eindwoning, Nederland koop Woonhuis Maastricht Karolingenstraat 55

Overdracht

  • Adres: Karolingenstraat 55, 6224 HN Maastricht
  • Vraagprijs: € 340.000,- k.k.
  • Status: Verkocht
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 97 m2
  • Perceeloppervlakte: 212 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 2

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Eindwoning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1951
  • Energielabel: A
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Driedubbel glas, HR glas
  • Soort dak: Samengesteld dak
  • Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Tuin: Achtertuin, Voortuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Meer informatie over soortgelijke woningen

Deze woning is helaas al verkocht of verhuurd. Wil je op de hoogte worden gebracht als er een soortgelijke woning beschikbaar komt? Vul het formulier in en ik neem contact met je op als dit het geval is. Heb je een dringende vraag? Bel dan 043 60 42 888, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen