Te koop

Vrijstaande woning, Zalingstraat 9 in Nieuwland

€ 650.000,- k.k.
B
116 m2 woonoppervlakte - 588 m2 perceel - 5 kamers

Omschrijving

Genieten van een vrij uitzicht!
Dat kan bij deze charmante vrijstaande woning, gelegen in de dorpskern van Nieuwland op een ruim perceel van 588 m² met schuur, garage en berging. Er is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen oprit. In de professionele aangelegde tuin bevinden zich meerdere zithoeken, een overkapping en een vlonder aan het water met uitzicht over de polder.

De woning is gebouwd in 1985, heeft een woonoppervlak van 116 m² en is door de jaren heen goed onderhouden en gemoderniseerd. Het geheel beschikt over een woonkamer met prachtig uitzicht naar de weilanden, een aparte woonkeuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, luxe badkamer en een ruime zolder. Kortom: een woning waar je zo in kan!

Begane grond:
Via de voordeur kom je in de hal met daarin de meterkast (vernieuwd in 2020 met krachtstroom), de toiletruimte met moderne kleurstelling en een wandcloset, waterontharder in kruipruimte, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.
In de ruime en lichte L- woonkamer wordt je blik meteen naar buiten getrokken: een mooi aangelegde, groene tuin met uitzicht op de polder. De woonkamer is voorzien van een parketvloer met houten toplaag, kan verwarmd worden door de houtkachel, maar ook door vloerverwarming en designradiatoren. Aangesloten aan de woonkamer is er de open keuken met daarin een keukenopstelling in een landelijke stijl. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een Boretti oven (2018), spitoven, koelkast, vaatwasser, inductie (5-pits) kookplaat, afzuigkap en heeft een hittebestendig natuurstenen aanrechtblad wat een luxe uitstraling geeft. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken.
Aan de achterzijde van de woning kom je in de bijkeuken met moderne inbouwkasten, wasruimte voorzien van witgoedaansluiting, cv-opstelling (Intergas HRE, 2020) en een fonteintafel.

Eerste verdieping:
Overloop met inbouwkasten, 3 slaapkamers waarvan 1 met airconditioning. Een luxe badkamer met dubbele wastafelmeubel, inloopdouche met plafonddouche, spiegel met verlichting, wandcloset en is voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. De ruime zolder is te bereiken middels een vlizotrap en is voorzien van een dakraam.

Tuin:
De tuin is professioneel aangelegd, is voorzien van een sproei installatie voor het gazon en de tuinperken. De tuin ligt rondom de woning, waardoor er altijd een goed plekje in de zon of schaduw te vinden is. Er is een overkapping, houten vlonder, schuur met maar liefst 24 zonnepanelen en met geïsoleerde roldeur, garage en berging achter in de tuin. Mocht je een camper, caravan of meerdere auto’s hebben, dat is dan geen probleem op deze ruime oprit.

Goed om te weten:
– Energielabel B
– Vloerverwarming op de begane grond en badkamer
– Screens aan de voor-en zijkanten van de woning
– Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan gevel van de schuur
– 24 zonnepanelen
– Airconditioning (1 x)

Ligging:
Nieuwland, met circa 1400 inwoners, ligt in de provincie Utrecht en is onderdeel van de gemeente Vijfheerenlanden. Het is één van de oudste dorpen in het Groene hart. Het kenmerkende polderlandschap is een lust voor het oog. Alle ruimte voor de natuur. Vanuit de polder ziet men in de verte de toren van de van oorsprong 13e -eeuwse Sint Barbara kerk liggen. Nieuwland is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A15 en A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Deze steden zijn ook gemakkelijk te bereiken per bus en trein welke zich op enkele kilometers van de dorpskern bevinden. Nieuwland heeft een dorpshuis, basisschool, peuterspeelzaal en is diverse verenigingen rijk. Voor winkels, horeca en sportgelegenheden, voortgezet onderwijs verplaatsen de bewoners zich naar de omliggende plaatsen zoals Leerdam, Meerkerk, Arkel en Gorinchem wat bereikbaar is binnen ong. 10 minuten met de auto.

Kenmerken Vrijstaande woning, Nederland koop Woonhuis Nieuwland Zalingstraat 9

Overdracht

  • Adres: Zalingstraat 9, 4243 JV Nieuwland
  • Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
  • Status: Verkocht
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 116 m2
  • Perceeloppervlakte: 588 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1985
  • Energielabel: B
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
  • Soort dak: Samengesteld dak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
  • Tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom
  • Parkeergelegenheid: Op eigen terrein

Meer informatie over soortgelijke woningen

Deze woning is helaas al verkocht of verhuurd. Wil je op de hoogte worden gebracht als er een soortgelijke woning beschikbaar komt? Vul het formulier in en ik neem contact met je op als dit het geval is. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0620585567, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen