Te koop

Vrijstaande woning, Lindeseweg 8 in Vorden

€ 2.480.000,- k.k.
A
539 m2 woonoppervlakte - 23.883 m2 perceel - 6 kamers

Omschrijving

Beeldschoon wonen op een droomlocatie met onbeperkte mogelijkheden

Met een perceel van bijna 2,4 hectare, een woonboerderij, zes gastenverblijven, een zwembad en een sauna, leent dit landgoed zich uitstekend voor uiteenlopende woonbehoeften. Lees zeker even verder als je op zoek bent naar een uitzonderlijke woonlocatie waar je:

– als ondernemer een kleinschalige B&B runt, recreatieverblijven verhuurt of coaching en workshops faciliteert;
– met meerdere generaties samen wil leven, en de gastenverblijven inzet voor bijvoorbeeld volwassen kinderen of als mantelzorgwoning voor een ouder;
– alleen de woonboerderij, het kantoor en het zwembadhuis betrekt. Het perceel kan namelijk opgesplitst worden, waarbij het gedeelte met recreatiewoningen apart verkocht wordt.

Op dit landgoed, genaamd Onder de Linde, woon je in een landelijke oase omgeven door bos en heide, met het beroemde Pieterpad op steenworp afstand. Dit landgoed ademt rust en schoonheid. De charmante hoofdwoning, een historische boerderij, biedt gelijkvloerse woonmogelijkheden met een ruime woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers en een keuken.

De ruime gastenverblijven, waaronder een zwembadhuis, hooiberghuis, twee ecolodges en een pipowagen, bieden volledige zelfstandigheid met eigen keukens en badkamers. Mensen die daar verblijven genieten van hun privacy. De ecolodges en het hooiberghuis hebben zelfs een eigen oprit. Meer ruimte nodig? Er is een mogelijkheid om nog een extra chalet of stacaravan neer te zetten.

Voor welke woonwens je ook gaat: dit landgoed biedt veel ruimte en faciliteiten om jouw wensen in te willigen. Geniet alleen of met anderen van het zwembad, de sauna, de moestuinen en het voedselbos. De verschillende schuren, waaronder een veldschuur met werkplaats en opslagruimte, bieden extra mogelijkheden voor hobby’s en projecten.

Voorzieningen:
– Perceel van bijna 2,4 hectare met bestemming voor wonen, recreatie en natuur
– Zes gastenverblijven en de mogelijkheid om een zevende verblijf te creëren
– Drie verschillende inritten
– Zwembad van 4 bij 11 meter
– Sauna
– Voldoende parkeergelegenheid
– Voedselbos en moestuinen
– Verschillende schuren, waaronder een veldschuur met werkplaats en opslagruimte
– Eigen waterbron
– 21 zonnepanelen
– Energielabel B

Dit aanbod ligt in de Achterhoek. Deze regio staat bekend om zijn eeuwenoude coulissenlandschap. Rijen bomen, kleine bospercelen en houtwallen wisselen elkaar af. De Lindeseweg is omzoomd door oude beukenbomen, die in de herfst een spectaculair kleurenpalet van oranje, geel en bruin tonen.

Het landgoed is onderdeel van buurtschap Linde, gelegen in het dorp Vorden, dat bekend is vanwege de acht kastelen die het chique dorp sieren. Het centrum van Vorden is op fietsafstand. Daar vind je alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, horeca en zorg. Tien kilometer verderop bereik je hanzestad Zutphen, waar je terechtkunt voor nog meer faciliteiten en vermaak.

Onder de Linde is op dit moment in gebruik als retraitecentrum en de recreatiehuizen worden verhuurd. De eigenaar is op een leeftijd gekomen dat ze graag een stapje terug wil doen. In de afgelopen jaren verwezenlijkte ze haar langgekoesterde woondromen op dit landgoed. Ze deelde deze prachtige plek met tal van bezoekers die vaak terugkeerden en steevast lovende reviews schreven. Ze vond het een voorrecht om elke dag gewekt te worden door vogels en daarna een duik te nemen in het zwembad. Haar wandelingen in het naburige bos, waar ze zelden iemand tegenkwam, waren ontspannend en inspirerend.

Er is nog veel toe te lichten over deze weelderige plek. Over met hoeveel zorg de gebouwen gerealiseerd en gerestaureerd zijn. Over de lindebomen die elk jaar opnieuw een bloesemshow geven. Over de houten kunstwerken die een hemelse sfeer creëren. Je begrijpt het al. Je moet het zelf ervaren. Lees de brochure, kom langs en laat je inpakken door landgoed Onder de Linde. Dit landgoed heeft al vele harten gestolen. Dus wees gewaarschuwd: voor je het weet, ben je verliefd op de rust, ruimte en charme van deze plek. Maar geen zorgen, het enige risico is dat je nooit meer weg wilt! Ga jij binnenkort dit bijzondere landgoed jouw thuis noemen?

Voor een bezichtiging of extra informatie kunt u contact opnemen met onze makelaar Frederique Kronenberg. Wij raden ook altijd aan om uw eigen (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken Vrijstaande woning, Nederland koop Woonhuis Vorden Lindeseweg 8

Overdracht

  • Adres: Lindeseweg 8, 7251 NM Vorden
  • Vraagprijs: € 2.480.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 539 m2
  • Perceeloppervlakte: 23.883 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 2

Bouw

  • Soort woning: Landgoed
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1903
  • Energielabel: A
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
  • Tuin: Tuin rondom
  • Parkeergelegenheid: Op eigen terrein

Lindeseweg 8 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0624200743, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen