Aangekocht: Bovenwoning, Groetstraat 114 in Amsterdam

Vraagprijs: € 400.000,-

Omschrijving

Modern 4-kamerappartement van 76 M2 twee balkons en twee bergingen. Deze ruimtelijke en lichte woning, met energielabel A is gelegen op de eerste verdieping, van een solide complex, op loopafstand van winkelcentrum Boven 't Y, het Baanakkerspark en natuurgebied de Schellingwouderbeek INDELING Via het centrale trappenhuis komt men bij entree op de eerste verdieping vanwaar men direct de lichte living betreedt. Deze doorzonkamer is onderverdeeld in een zitgedeelte met inbouwkast, zijkamer en balkon aan de voorzijde, en een moderne open keuken, tevens met balkon aan de achterzijde. De keuken is uitgevoerd met hoogglans witte kasten en lades in combinatie met een antracietkleurig aanrechtblad. Deze keuken is geheel voorzien van inbouwapparatuur. Genoemde zijkamer is dusdanig van formaat waarmee deze kamer zich uitstekend leent als volwaardige slaapkamer. Beide balkons, respectievelijk gelegen op het noorden en zuiden, bieden plaats voor een gezellig zitje. De hoofdslaapkamer ligt tevens aan de achterzijde en is ruim te noemen. Deze slaapkamer is voorzien van lichte vloerbedekking. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is vanuit de living te bereiken. Ook deze kamer is uitgevoerd met lichte vloerbedekking. De open hal tussenbeide is voorzien van plafondhoge inbouwkasten. De sanitaire ruimtes hebben een gelijke uitvoering en zijn naast elkaar gelegen. De ruime badkamer is uitgevoerd met een zandkleurige vloer- en wandtegel in combinatie met een deels witte wand. Voorts is de badkamer voorzien van een goede inloopdouche met regen- en handdouche, een brede houten wastafelmeubel met twee kranen en een grote spiegel met verlichting, een extra houten bergkast, vloerverwarming en de wasmachine- en drogeraansluiting. Op de begane grond is nog een ruime berging gelegen welke zowel vanuit het trappenhuis als via de straatzijde te bereiken is. Een tweede berging bevindt zich op de bovenste woonlaag. Beide zijn voorzien van elektra. LIGGING & BEREIKBAARHEID Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk met veel groen en nabij het Waterlandplein. Dit winkelcentrum beschikt over meerdere supermarkten evenals de OBA en diverse kleine eetgelegenheden. Het, op loopafstand gelegen, Buikslotermeerplein biedt met het Winkelcentrum Boven ’t Y tevens een breed scala aan winkels, horecagelegenheden, de Media Markt en Pathé bioscoop Amsterdam Noord. De wijk ligt in een zeer groene omgeving met een diversiteit aan parken. Zowel het Vliegenbos, het Baanakkerspark en de Schellingwouderbreek zijn op loopafstand te vinden. Tevens is er een ruim aanbod aan scholen, kinderdagverblijven en sportgelegenheden.

Kenmerken Bovenwoning, Amsterdam – Groetstraat 114

Overdracht

  • Adres: Groetstraat 114, 1024 VB Amsterdam
  • Status: Aangekocht
  • Vraagprijs: € 400.000,-

Bouw

  • Bouwjaar: 1966
  • Soort object: Appartement
  • Type appartement: Bovenwoning
  • Woonoppervlakte: 76 m2

Groetstraat 114 op de kaart

Street View

Interesse in dit type woningen?

Deze woning is helaas al aangekocht. Ben je ook op zoek naar een soortgelijke woning, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Heb je een dringende vraag? Bel dan 020 308 68 44, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.