Te koop

Vrijstaande woning, Past. van Haarenstraat 5 in Veghel

€ 525.000,- k.k.
D
151 m2 woonoppervlakte - 709 m2 perceel - 7 kamers

Omschrijving

Op zoek naar een vrijstaande woning met flinke vrijstaande garage op een fraaie locatie met een ruim perceel van ruim 700m2, die je nog geheel naar eigen hand kan zetten? Groene vingers om die droomtuin voor de kinderen realiseren of een fijne plek voor en heerlijke avonden met vrienden en familie? Mogelijkheid voor levensloopbestendig wonen, kantoor aan huis of gewoon lekker veel leefruimte op de begane grond? Maak dan zeker een afspraak om deze woning te bezichtigen, we denken graag met je mee om jouw woonwensen te verwezenlijken!

De woning is gelegen in Mariaheide, op een steenworp afstand van Veghel. Waar vroeger het doorgaande verkeer door de straten raasde, is het nu een heerlijk rustig en gemoedelijk dorp met alle voorzieningen in de buurt. Binnen 5 minuten fiets je naar winkelcentrum De Bunders waar je alle dagelijkse winkels treft. Fiets je 5 minuten verder, dan sta je in het centrum van Veghel met vele winkels, cultuur, restaurantjes en terrassen. Basisscholen, middelbare scholen en sportclubs zijn ook nabij. Met 5 minuten ben je met de auto op de snelweg A-50, vanwaar Den Bosch en Eindhoven binnen 20 minuten bereikbaar zijn. Ideaal dus!

Zodra je bij de woning aankomt merk je meteen hoe fijn de ligging is. In de brede woonstraat met aan beide zijde flinke groenstroken met jonge bomen ervaar je de ruime opzet van de straat. Ook de ligging aan de achterzijde is geweldig, hier ervaar je, net als aan de voorzijde, veel licht, ruimte en privacy.

De voortuin met de flinke oprit is royaal te noemen, waardoor je beschikt over de nodige privacy en parkeergelegenheid voor minimaal 3 auto´s op eigen terrein. Uiteraard ook handig voor een laadpaal voor een (of meerdere) elektrische auto(´s). De voortuin is fraai ingericht met mooie, volwassen beplanting, afgewisseld met sierbestrating. De flinke garage (ca. 34m2) is aan de rechterzijde gelegen en is geschikt voor meerdere doeleinden. Aansluitend aan de garage treft je nog een berging aan. De gehele garage is voorzien van een bergzolder zodat je over meer dan genoeg bergruimte beschikt.

De entree is aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de trap naar boven, de woonkamer, de keuken, de praktische sta-hoge voorraadkelder en nog een kleine (slaap-)kamer aan de voorzijde van de woning. De L vormige woonkamer is door de grote raampartijen heerlijk licht. Aansluitend aan de woonkamer tref je de separate keuken aan met genoeg ruimte voor een eettafel. Trek je liever de keuken bij de woonkamer? Met misschien wel een mooi kookeiland met zitplaatsen? Allemaal mogelijk! Via een royale tussenhal aan de achterzijde bereik je het toilet en de achtergelegen aanbouw welke in 2015 geplaatst is. Deze aanbouw is totaal maar liefst 28m2 en beschikt over een royale slaapkamer en een badkamer-en-suite voorzien van inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet en urinoir. Uiteraard is deze uitbouw ook voor andere doeleinden geschikt. Misschien willen jullie hier een mooie woonkeuken plaatsen, aansluitend aan de flinke tuin?

De achtertuin biedt meer dan genoeg mogelijkheden. Door het flinke perceel kun je hier veel tuinwensen uit laten komen, ruimte genoeg. Er is momenteel geen erfafscheiding aanwezig, die kun je naar eigen wens plaatsen.

Maar even terug naar de woning… De 1e verdieping beschikt over 3 goede slaapkamers die allen voorzien zijn van vaste kasten. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot het dakterras De badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel met extra kasten, bad-douchecombinatie en toilet. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping nog de originele douchekamer.

Via een vlizotrap bereik je de grote bergzolder. Ook hier weer mogelijkheden genoeg om hier extra kamers te creëren en de woning een fraaie upgrade te geven naar een heerlijk familie-huis. Het vloeroppervlak van deze verdieping is nog niet meegenomen in het totale woonoppervlak. Hierdoor is nog 18m2 extra woonoppervlak te creëren, waarmee het totaal op minimaal 169m2 komt.

Wil je zelf de mogelijkheden komen ervaren van deze fijne woning? Maak dan een afspraak om de woning te komen bezichtigen. Wie weet wordt dit jullie nieuwe droom(t)huis!

Nog wat kenmerken op een rij:
Perceeloppervlak: 709m2
Woonoppervlak: 151m2
Overig inpandige ruimte: 26,6m2 (kelder, bergzolder en aangebouwde berging achter aanbouw)
Externe bergruimte: 34m2 (vrijstaande garage)
Gebouw gebonden buitenruimte: 10m2 (dakterras)
Energielabel: D (op eenvoudige wijze te verbeteren)
Isolatiemaatregelen: gevelisolatie en dubbel glas
Aantal badkamers: 3
Aantal toiletten: 3
Witgoedaansluitingen: in bijkeuken/tussenhal.
Elektrische screens: achterzijde en zijkant woonkamer
Elektrische rolluiken: slaapkamer begane grond
Bebouwingsmogelijkheden: zie hiervoor de ´regels op de kaart´ op https://omgevingswet.overheid.nl
Verkoop onder voorbehoud gunning verkopers

Kenmerken Vrijstaande woning, Nederland koop Woonhuis Veghel Past. van Haarenstraat 5

Overdracht

  • Adres: Past. van Haarenstraat 5, 5464 VD Veghel
  • Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 151 m2
  • Perceeloppervlakte: 709 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 7
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 2

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1957
  • Energielabel: D
  • Isolatie: Muurisolatie, Dubbelglas
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Tuin: Achtertuin, Voortuin
  • Parkeergelegenheid: Op eigen terrein

Past. van Haarenstraat 5 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0737370114 , of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen