Aangekocht: Eengezinswoning, Koningin Julianastraat 25 in Meerkerk

Vraagprijs: € 369.000,-

Omschrijving

Ruime eengezinswoning met dakkapellen, berging met overkapping en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidwesten. De woning telt maar liefst 5 slaapkamers! De woning is gelegen in een kindvriendelijke straat in de dorpskern van Meerkerk met voorzieningen op loopafstand. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden nabij de woning. Meerkerk heeft diverse voorzieningen, zoals o.a. horeca, basisscholen, sportvoorzieningen, kerken, haven, winkels en een supermarkt. Verder heeft het dorp een actief verenigingsleven. Voor meer voorzieningen is het centrum van Gorinchem en Leerdam gesitueerd op ca. 10 km. afstand. De plaatsen Breda, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken via de A27 en de A15. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging en laat uw woonwensen werkelijkheid worden! Indeling: begane grond: Entree/hal met meterkast; trapopgang met trapkast; meterkast; toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer met toogverbinding naar keuken; keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur en tuindeur. 1e verdieping: Overloop; 3 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkast; badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekradiator. 2e verdieping: Overloop met berging, waarin c.v. ketel; 2 slaapkamers met berging; wasruimte met berging. Vloerafwerking: . plavuizen: gehele begane grond . laminaat: 1e en 2e verdieping Algemeen: . De Remeha c.v. ketel is van het bouwjaar 2018. . De woning is voorzien van: vloerverwarming (woonkamer en keuken), dak-, vloer-, gevel- en glasisolatie, zonneschermen en een buitenkraan. . De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van o.a. straatwerk, een schutting als erfafscheiding, een stenen berging met overkapping, een overdekt terras en een achterom. . De keuken – in hoekopstelling - is voorzien van diverse inbouwapparatuur: afzuigkap, inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. . De stenen berging, groot ca. 7 m², is voorzien van electra. . Het overdekt terras, groot ca. 7 m², is voorzien van verwarming en verlichting . Energielabel: C geldig tot 03-10-2030.

Kenmerken Eengezinswoning, Meerkerk – Koningin Julianastraat 25

Overdracht

  • Adres: Koningin Julianastraat 25, 4231 BT Meerkerk
  • Status: Aangekocht
  • Vraagprijs: € 369.000,-

Bouw

  • Bouwjaar: 1970
  • Soort object: Woonhuis
  • Woning type: Eengezinswoning
  • Woonoppervlakte: 105 m2

Koningin Julianastraat 25 op de kaart

Street View

Interesse in dit type woningen?

Deze woning is helaas al aangekocht. Ben je ook op zoek naar een soortgelijke woning, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0620585567, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.