Te koop

Hoekwoning, Mr. J.M.M. Hamersstraat 39 in Nieuwegein

€ 495.000,- k.k.
C
110 m2 woonoppervlakte - 198 m2 perceel - 5 kamers

Omschrijving

In de groene wijk Zuilenstein bevindt zich deze mooie hoekwoning met een diepe achtertuin op het westen. De woning ligt direct aan het park in een kindvriendelijke omgeving. Ben jij op zoek naar een fijne instapklare woning in een rustige en geliefde buurt in Nieuwegein? Mis dan deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Deze gemoderniseerde woning is in 2019 helemaal verbouwd waarbij keuken, luxe badkamer, vloerverwarming en een fraai aangelegde voor-achtertuin gerealiseerd zijn. Tot in de details is de woning afgewerkt met glad gestucte wanden, plafonds en een mooie laminaat vloer. Ook in de hal is gewerkt met perfectie, wat te zien is aan de trapbekleding en de moderne deur met glazen panelen, waardoor je aandacht getrokken wordt naar de ruime woonkamer met doorkijk naar de achtertuin. Parkeren kan op eigen oprit. Voorzieningen van winkels, scholen, horeca, ziekenhuis, sportverenigingen en openbaar vervoer zijn allemaal bereikbaar binnen 5 minuten loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur kom je in de hal met daarin de moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast (11 groepen), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de prachtige L-vormige open keuken met voldoende werkblad voor de kookliefhebber en is voorzien van inbouwapparatuur; vaatwasser, koel-vries combinatie met drie grote vriesladen, elektrische oven, elektrische 4-pits kookplaat en afzuigkap. De woonkamer toont ruim en heeft veel daglichtinval. De kamer is groot genoeg om verschillende woon- en zitgedeeltes te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele zithoek waar jij kunt ontspannen met een goed boek of een film, en voldoende ruimte voor een grote eettafel waar jij gezellig kunt dineren met familie en vrienden.

Eerste verdieping:
De woning beschikt over drie ruime slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer kijk je uit op de oprit en een prachtige oude kerk. Vanuit de tweede en derde slaapkamer kijk je uit op de achtertuin en het park, welke grenst aan de achtertuin. De luxe badkamer heeft een inloopdouche met glazen douchewand, stortdouche, wandcloset, designradiator en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De ruime zolder van 25 m² kan naar eigen keuze worden ingedeeld. Er zijn mogelijkheden voor een extra slaapkamer of een kantoor-werkkamer. Op deze etage bevindt zich de wasmachine aansluiting, het mechanisch ventilatiesysteem en cv-installatie. Het mechanisch ventilatiesysteem en de cv-installatie zijn uit het zicht weggewerkt.

Tuin:
Een mooie voortuin met een stenen border met planten en een eigen oprit waar twee auto’s op geparkeerd kunnen worden. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Naast de oprit, vooraan het perceel beschikt de woning over een aparte stenen berging/schuur die voorzien is van elektra.

De diepe achtertuin is goed onderhouden en biedt verschillende mogelijkheden om in de zon of juist een plekje in de schaduw op te zoeken. De tuin heeft diverse beplantingen, grenst direct aan het park en is een perfecte plek om te ontspannen, tuinieren of voor kinderen om in te spelen. Door het groen van het park achter de woning, kun je genieten van een optimale privacy. Aan de rechterzijde van de woning is een poortdeur waardoor je naar de achtertuin kan. Ook kun je achter in de tuin via een poortdeur direct naar het park.

Locatie en omgeving:
De woning heeft een centrale ligging ten opzichte van de snelwegen, waardoor steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht snel bereikbaar zijn. De binnenstad van Utrecht is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Op slechts enkele minuten fietsen vindt je het grootste winkelcentrum van Nieuwegein “City Plaza”. De buurt is uitstekend per fiets bereikbaar, met veilige fietspaden en goede verbindingen naar alle belangrijke voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, supermarkten en eetgelegenheden. Ook zijn op loopafstand diverse kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen wat ideaal is voor gezinnen met kinderen. In de omgeving kun je heerlijk wandelen in een van de parken van Nieuwegein.
Kom en ervaar het zelf!

Goed om te weten: Oplevering van de woning zou al eind september 2024 kunnen.

Mr. J.M.M. Hamersstraat 39 te Nieuwegein. Jouw nieuwe avontuur begint hier!

Kenmerken Hoekwoning, Nederland koop Woonhuis Nieuwegein Mr. J.M.M. Hamersstraat 39

Overdracht

  • Adres: Mr. J.M.M. Hamersstraat 39, 3438 BT Nieuwegein
  • Vraagprijs: € 495.000,- k.k.
  • Status: Onder bod
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 198 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Hoekwoning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1973
  • Energielabel: C
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, HR glas
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk
  • Tuin: Achtertuin, Voortuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Mr. J.M.M. Hamersstraat 39 op de kaart

Street View

Houd mij op de hoogte

Helaas, deze woning is onder bod. Wil je een notificatie ontvangen als de woning toch weer beschikbaar komt?

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen