Te koop

Hoekwoning, Dorpsplein 9 in Nieuwland

€ 339.000,- k.k.
A
96 m2 woonoppervlakte - 115 m2 perceel - 5 kamers

Omschrijving

Op het Dorpsplein in Nieuwland is deze charmante hoekwoning met Energielabel A beschikbaar! De woning is in 2003 gebouwd, heeft een woonoppervlak van 96m2, drie slaapkamers en een ruime zolder met mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel en het realiseren van een vierde slaap-en of werkkamer. In 2023 is de sfeervolle achtertuin vernieuwd en kun je heerlijk relaxen in de houten overkapping. Door de schuifpui stap je heel gemakkelijk vanuit je woonkamer zo de achtertuin in.

De woning bevindt zich in de dorpskern van een klein, rustig dorpje in de gemeente Vijfheerenlanden in het midden van Nederland waardoor de grote steden zoals Utrecht, Breda, Rotterdam en Amsterdam al bereikbaar zijn binnen 30-45 minuten.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Via de voordeur kom je in de hal met daarin de meterkast (6 groepen), de toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.
In de lichte woonkamer zie je direct via de glazen schuifpui de verbinding met buiten naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer, inbouwkast en heeft een open keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de bijkeuken waar de losse vriezer staat en voldoende opbergruimte is. Vanuit de bijkeuken kun je door de achterdeur naar buiten.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers welke alle 3 zijn voorzien van raamhorren. Een nette badkamer met wastafelmeubel en spiegel (2018), ligbad met douchegelegenheid, tweede wandcloset en wandkast tegen de achterwand. De douche beschikt over een openslaand raam en heeft daarnaast ook mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de ruime zolder bereikbaar en heeft mogelijkheden voor het realiseren van 1 of 2 slaapkamers en-of werkkamer. Ook kan er een dakkapel gemaakt worden. Op de zolder bevindt zich de cv- ketel en wasmachine-droger aansluiting. Aan opbergruimte geen gebrek, dit kan achter de ruime knieschotten.

Tuin:
De tuin is in 2023 vernieuwd en heeft vaste borders met planten, moderne tegels en een houten overkapping. Voor de fietsen en opbergen van tuinmeubels en gereedschap is achter in de tuin via een houten schuifdeur nog een ruimte gecreëerd. De voortuin is netjes aangelegd en verzorgd. Voor de woning zijn vrije parkeerplaatsen voor de auto. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van de weg of op het dorpsplein.

Goed om te weten:
– Energielabel A
– Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achterzijde van de woning.
– Recent is alles beneden in de woning en buiten geverfd in 2022.
– Horren in de raamkozijnen, welke ook achterblijven, net als de meeste op maat gemaakte raambekleding.

Ligging: Nieuwland, met circa 1400 inwoners, ligt in de provincie Utrecht en is onderdeel van de gemeente Vijfheerenlanden. Het is één van de oudste dorpen in het Groene hart. Het kenmerkende polderlandschap is een lust voor het oog. Alle ruimte voor de natuur. Vanuit de polder ziet men in de verte de toren van de van oorsprong 13e -eeuwse Sint Barbara kerk liggen. Nieuwland is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A15 en A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Deze steden zijn ook gemakkelijk te bereiken per bus en trein welke zich op enkele kilometers van de dorpskern bevinden. Nieuwland heeft een dorpshuis, basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang en is diverse verenigingen rijk. Voor winkels, horeca en sportgelegenheden, voortgezet onderwijs verplaatsen de bewoners zich naar de omliggende plaatsen zoals Leerdam, Meerkerk, Arkel en Gorinchem wat bereikbaar is binnen ong. 10 minuten met de auto.

Kenmerken Hoekwoning, Nederland koop Woonhuis Nieuwland Dorpsplein 9

Overdracht

  • Adres: Dorpsplein 9, 4243 JC Nieuwland
  • Vraagprijs: € 339.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 96 m2
  • Perceeloppervlakte: 115 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Hoekwoning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2003
  • Energielabel: A
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: In woonwijk
  • Tuin: Achtertuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

Dorpsplein 9 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0620585567, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen