Te koop

Vrijstaande woning, Irenestraat 50 in Cadier En Keer

€ 510.000,- k.k.
E
158 m2 woonoppervlakte - 623 m2 perceel - 8 kamers

Omschrijving

Welkom in Cadier en Keer, de poort naar het prachtige Heuvelland. Aan de rustig gelegen Irenestraat aan de westrand van het dorp vind je deze ruime vrijstaande woning met garage, gelegen op een royaal perceel van 623 m². Deze woning biedt niet alleen een zee aan ruimte, maar ook een geweldige tuin en talloze mogelijkheden om jouw woondromen te realiseren. Het centrum van Cadier en Keer, met diverse winkels, voorzieningen en een basisschool, ligt op loop- of fietsafstand. Ook het sportcomplex is gemakkelijk te bereiken. Het Vrijthof in Maastricht ligt op slechts 7 kilometer afstand, en het academisch ziekenhuis MUMC+ is slechts 5 kilometer verwijderd. Cadier en Keer is omringd door de prachtige Natura 2000-gebieden Bemelerberg-Schiepersberg en het Savelsbos.

Indeling en ruimtes

Deze woning is met name ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Met vier fijne slaapkamers en een royale begane grond is er volop plek voor iedereen. Maar dat is nog niet alles:

Kelder
Onder de woning vind je een (verwarmde) betegelde kelder van 27 m², perfect als proviand-, berg- en hobbyruimte. Toegang tot kruipruimte.

Begane grond
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime entree met toilet en fonteintje. De woonkamer van 32 m² is heerlijk licht dankzij de grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. Een open haard zorgt voor extra sfeer en warmte op koudere dagen. De leefkeuken van circa 14 m², met een keuken in hoekopstelling, biedt toegang tot een bijkeuken (circa 10 m²) met witgoedaansluitingen en een verwarmde inpandige garage van 18 m². De garage met elektrische poort is voorzien van wateraansluiting en een smeerput, ideaal voor de doe-het-zelver.

Eerste verdieping
Hier bevinden zich vier slaapkamers (circa 17, 12, 8 en 6 m²). De grootste slaapkamer heeft een balkon en een praktische muurkast, de slaapkamer van 12 m² beschikt eveneens over een muurkast en tevens over een wastafel. De badkamer is gedateerd maar functioneel, met een ligbad, wastafel en een tweede toilet.

Zolder
Toegankelijk via een vlizotrap, biedt deze ruimte (circa 26 m²) volop potentie. Of je nu droomt van een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Buitenruimtes

De privacyrijke en perfect onderhouden achtertuin (met praktische achterom) biedt voldoende ruimte voor kinderen om veilig te spelen en biedt verder talloze gebruiksmogelijkheden. De groene omgeving nodigt uit tot buitenleven en biedt een oase van rust en ontspanning. Dankzij de ligging van de tuin kun je de hele dag door genieten van zowel zon als schaduwplekken.

Bijzonderheden

Hoewel de woning niet recentelijk is gerenoveerd, is deze door de (eerste) bewoners zeer goed onderhouden. De woonkamer profiteert van veel natuurlijk licht, en de woning biedt talloze mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Door bijvoorbeeld de keuken en woonkamer samen te voegen, creëer je een prachtige open ruimte met optimaal tuincontact. Ook de zolder kan met een vaste trap eenvoudig worden omgetoverd tot een volwaardige woonverdieping. Nagenoeg de gehele woning is voorzien van rolluiken.

Ligging en buurtvoorzieningen

Cadier en Keer biedt alles wat je nodig hebt: zo vind je er bijvoorbeeld twee supermarkten (Jumbo en Aldi), een lagere school en buitenschoolse kinderopvang, een bakker, een gezondheidscentrum, en een royaal sportcomplex met voetbal, tennis, hockey en een golfbaan, Het Rijk van Margraten. Maastricht, met zijn universiteit, academisch ziekenhuis MUMC+, United World College en historische centrum, ligt op fietsafstand. De autosnelwegen A2 en A79 zijn binnen iets meer dan vijf minuten te bereiken, en ook de busverbinding is uitstekend.

Interesse?

Wil je deze fijne woning komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. We laten je graag zien wat deze woning allemaal te bieden heeft.

Kenmerken Vrijstaande woning, Nederland koop Woonhuis Cadier En Keer Irenestraat 50

Overdracht

  • Adres: Irenestraat 50, 6267 AZ Cadier En Keer
  • Vraagprijs: € 510.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 158 m2
  • Perceeloppervlakte: 623 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1972
  • Energielabel: E
  • Isolatie: Gedeeltelijk dubbelglas, HR glas
  • Soort dak: Samengesteld dak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel, Gasboiler eigendom, Elektrische boiler eigendom

Buiten

  • Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk
  • Tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

Irenestraat 50 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 043 60 42 888, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen