Remco Panman

NVM makelaar (wat is dit?)
  • NVM logo
  • MVA logo
  • funda logo
  • vastgoedcert logo
5/5 (1 review)
VastgoedCert registratienummer: K71565066

Over NVM makelaar Remco Panman

Opleidingen

  • IPD – NVM Makelaar
  • Academie voor Vastgoed
  • HEAO

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Spaans

Aantal jaar ervaring

15

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Courtage
  • Vast bedrag

Statistieken

Aantal actuele woningen: 3

Na meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest als effectenmakelaar, heb ik in 2009 het roer omgegooid. Sindsdien ben ik werkzaam als makelaar in mijn geliefde Amsterdam.

Amsterdam is echt mijn stad. Ik vind niets leuker dan op de fiets woningen te ontdekken die verrassen. Samen met mensen die op zoek zijn naar hun toekomstige thuis, begeleid ik ze tot aan de sleuteloverdracht.

Amsterdam is nog mooier dan Parijs. Met de zeventiende-eeuwse grachtengordel en andere monumentale plekken is het een voorrecht om samen met een opdrachtgever de reis te maken in hun woongeschiedenis en deel te zijn van misschien wel de grootste transactie uit hun leven.

Ik ben direct in de omgang, no-nonsense en altijd bereikbaar. Ik heb uitstekende kennis van zaken, ben eerlijk, toegewijd en gecommitteerd.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek is het belangrijk dat er een fijne klik is. Is deze aanwezig, dan ga ik vol enthousiasme voor je aan de slag met de verkoop van je woning, of help ik je bij het zoeken naar jouw droomhuis.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in Amsterdam en omgeving vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Als aankoopmakelaar sta ik klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De koop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis in Amsterdam en omgeving is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij is dat wel het geval. Als verkoopmakelaar bied ik ondersteuning bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk in mijn werkgebied zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris..

Woning verkopen

Huis verhuren

Het succesvol verhuren van je woning in Amsterdam begint met een strategie die niet alleen de juiste huurders aantrekt, maar ook zorgt voor een probleemloze verhuurervaring voor jou als verhuurder. Of je nu ervaren bent in het verhuren van woningen of voor de eerste keer je woning op de huurmarkt aanbiedt, ik bied de expertise en ondersteuning die nodig zijn om je woning optimaal te presenteren en te beheren.

Het proces begint met een grondige evaluatie van je woning, waarbij we samen de huurprijs bepalen op basis van een realistische marktwaardering en jouw verwachtingen. Ik zorg ervoor dat je woning opvalt door professionele fotografie, effectieve marketingstrategieën en mijn uitgebreide netwerk van potentiële huurders.

Het vinden van betrouwbare huurders is essentieel. Daarom voer ik een zorgvuldige screening van kandidaten uit, inclusief kredietwaardigheid, referenties en achtergrondcontroles, zodat je woning in goede handen is. Gedurende het hele proces sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste praktijken voor het beheren van je eigendom en het navigeren door de huurwetgeving.

Wanneer de ideale huurder is gevonden, zorg ik voor een soepele overdracht, inclusief het opstellen van een solide huurovereenkomst, het regelen van de borg en het coördineren van de sleuteloverdracht. Mijn doel is om het verhuurproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te maken, terwijl jouw belangen altijd voorop staan.

Laat mij de zorgen van het verhuren van je woning wegnemen, zodat je kunt genieten van de inkomsten van je investering zonder de gebruikelijke stress en tijdsinvestering. Samen zorgen we ervoor dat je woning niet alleen een bron van inkomsten is, maar ook een zorgeloze investering blijft.

Woning verhuren

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Amsterdam

Amsterdam

Reviews

5/5 (1 review)
Anne Jonker

Wij willen graag onze makelaar, Remco Panman, van harte aanbevelen. Hij heeft ons geholpen met een bijna onmogelijke opdracht en het is hem gelukt! Zijn adequate kennis van de woningmarkt in Amsterdam heeft ons enorm geholpen. Wat we vooral waardeerden, was dat hij altijd zijn afspraken nakomt en prettig in de omgang is. Hij denkt echt met je mee en geeft eerlijk advies. Zijn betrokkenheid en professionaliteit hebben ons door het hele proces heen gemoedrust gegeven. Als je op zoek bent naar een makelaar die je kunt vertrouwen en die echt voor je werkt, dan is Remco de juiste keuze!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar

Woningaanbod van Remco

Woningen van Remco

Bekijk alle woningen van Remco (3)

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Remco je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Remco eerst een vraag.

Remco Panman