Rosa Baake

NVM makelaar (wat is dit?)
  • NVM logo
  • MVA logo
  • funda logo
  • vastgoedcert logo
5/5 (1 review)
VastgoedCert registratienummer: K39218438

Over NVM makelaar Rosa Baake

Opleidingen

  • Vastgoed en makelaardij in Groningen
  • Basis WTF en WTF hypotheek

Specialisaties

  • Appartement
  • Woonhuis

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Aantal jaar ervaring

2

Tarieven

Reken af op de manier die jouw voorkeur heeft. De mogelijkheden:

  • Vast bedrag

Statistieken

Aantal actuele woningen: 3

Het waarmaken van jouw woondroom, dat is mijn doel. Ik zorg ervoor dat alle stukjes van jouw vastgoedpuzzel op de juiste plaats vallen. Dit doe ik met mijn aanstekelijke enthousiasme. Ik ben een echte doorpakker, kan snel handelen, ben flexibel en houd van no-nonsense.

Ik help je graag bij de verkoop van je woning met een professionele en persoonlijke aanpak. Ben je (ook) op zoek naar een nieuwe woning, dan ga ik vol enthousiasme voor je op zoek naar de woning die perfect bij je past. Ik geef je graag advies en heb antwoord op al je vragen.

Door mijn sportachtergrond ben ik een echte doorzetter. Ik ben geen standaard makelaar in een strak pak, ik ben wie ik ben. Doordat ik me zeer bewust ben dat ik eigenlijk over het geld van een ander ga, weet ik hoe spannend het hele proces is. Door niet als makelaar op te treden maar als woonadviseur help ik niet alleen de verkoper op weg, maar kan ik ook een kijker goed adviseren.

Werkwijze
Interesse in de verkoop of aankoop van een woning? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een klik? Dan ga ik met veel energie voor je aan de slag bij de verkoop van je woning of bij het zoeken naar een nieuw thuis.

Waar kan ik jou bij helpen?

Het kopen van een huis

Het vinden van jouw droomhuis in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Dieren, Ellecom, Rheden, Velp (GLD), vraagt om lokale kennis, ervaring en een passie voor het matchen van jouw wensen met jouw ideale woning. Ik sta klaar om deze reis met je aan te gaan, van de eerste zoekopdracht tot het moment dat je de sleutel in handen hebt.

Bij elke stap ben ik er om je te adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het onderzoeken van het huidige woningaanbod, het inzichtelijk maken van de werkelijke waarde van een potentiële woning, of het voeren van scherpe onderhandelingen; ik zet mijn lokale kennis en netwerk in om ervoor te zorgen dat jij niet alleen het huis vindt dat je zoekt, maar ook de beste deal sluit.

Met een oog voor jouw wensen en behoeften, filter ik het aanbod om alleen de huizen te tonen die echt bij jou passen. Tijdens bezichtigingen kijk ik met een kritische blik, waarbij ik potentiële problemen signaleer voordat ze jou kunnen verrassen. En als we het juiste huis gevonden hebben, sta ik aan jouw zijde om te onderhandelen over de prijs, voorwaarden en alles wat erbij komt kijken om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De aankoop van een huis is een van de grootste beslissingen in je leven. Ik maak graag die beslissing makkelijker met mijn expertise, toewijding en persoonlijke zorg. Alsof het om mijn eigen huis gaat!

Aankoopmakelaar

Het verkopen van een huis

Het verkopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Maar voor mij, actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Dieren, Ellecom, Rheden, Velp (GLD), is dat wel het geval. Ik ondersteun je graag bij elke stap: van advies en prijsbepaling tot bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen. Jouw woning wordt op de meest aantrekkelijke manier gepresenteerd, waarbij ik gebruikmaak van de nieuwste technieken en cijfers. Elke bezichtiging regel ik van A tot Z, met de zorg alsof het mijn eigen huis betreft.

In nauw overleg met jou gaan we voor het beste bod onder de meest gunstige voorwaarden. Mijn lokale marktkennis en netwerk zetten we in jouw voordeel in. Na een succesvolle onderhandeling stel ik de koopakte op en begeleid ik je tot en na de overdracht bij de notaris.

Woning verkopen
Rosa Baake

Mijn werkgebied

Onderstaande plaatsen vallen binnen mijn werkgebied.

Plaatsen

Arnhem, Nijmegen, Dieren, Ellecom, Rheden, Velp

Arnhem

Nijmegen

Dieren

Ellecom

Rheden

Velp

Reviews

5/5 (1 review)
Rosa

Na een lange tijd op zoek te zijn geweest naar een woning, vaak zonder succes in deze verhitte woningmarkt, kwam ik in contact met Rosa Baake. Vanaf het eerste moment voelde het goed, en dat gevoel bleek volledig terecht. Dankzij haar expertise en begeleiding heb ik binnen no time mijn droomwoning gevonden en gekocht.

Rosa neemt werkelijk alle zorgen uit handen en loodst je door het ingewikkelde proces van vragen en keuzes. Ze is altijd benaderbaar en reageert direct op vragen, wat een enorm geruststellend gevoel geeft. Je voelt je nooit bezwaard om haar te bellen, zelfs voor de kleinste vraag.

Haar netwerk is indrukwekkend; ze weet precies wie ze moet inschakelen voor bijvoorbeeld de taxatie of een bouwkundig onderzoek. Via haar heb ik ook kennisgemaakt met mijn hypotheekadviseur, waar ik eveneens zeer over te spreken ben.

Kortom, Rosa is een geweldige makelaar die ik iedereen kan aanbevelen. Ze heeft al mijn zorgen weggenomen en al haar beloftes waargemaakt. Een dikke 5 van de 5 sterren!

Verleende dienst(en):

  • Aankoopmakelaar

Woningaanbod van Rosa

Woningen van Rosa

Bekijk alle woningen van Rosa (3)
Verkoopmakelaar - verkocht

Blog

Meer berichten

Interesse?

Spreekt het profiel en de werkwijze van Rosa je aan? Vraag dan direct een offerte aan of stel Rosa eerst een vraag.

Rosa Baake