Te koop

Vrijstaande woning, Schoolstraat 21 in Drunen

Prijs op aanvraag
C
192 m2 woonoppervlakte - 528 m2 perceel - 9 kamers

Omschrijving

Een huis om verliefd op te worden! Achter de karakteristieke gevel schuilt een zee aan ruimte met een woonoppervlak van maar liefst 192m2 met 5 slaapkamers en 2 woonkamers. In de loop der tijd volledig aangepast en voldoet aan de wensen van deze tijd. Met ruime oprit, voortuin en zonnige achtertuin (Z) voorzien van veel privacy. Gelegen in één van de fijnste woonstraten van Drunen, op korte loopafstand van alle voorzieningen van het gezellige centrum van Drunen.

Mogelijkheden genoeg in deze woning. In de aanbouw, de voormalige garage, tref je meerdere multifunctionele ruimtes aan. Momenteel in gebruik als 2e woonkamer met 2 (slaap-)kamers op de verdieping, maar ook geschikt als kantoor aan huis, praktijkruimte, levensloopbestendig wonen, mantelzorg, bewoning door oudere inwonende kinderen, atelier… allemaal mogelijk. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden van deze woning zelf te komen ervaren. Je zult versteld staan!

Drunen is een sfeervol en gezellig dorp nabij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Steden als ‘s-Hertogenbosch en Tilburg zijn nabij en zijn zowel per auto als per fiets goed bereikbaar. Drunen beschikt over meerdere basisscholen en een middelbare school, vele (sport-) verenigingen en culturele voorzieningen. Op loopafstand vindt je een ruim aanbod van winkels, restaurants en supermarkten. Kortom; een ideale locatie voor jong en oud.

De oorspronkelijke woning is in 1955 gebouwd en in de loop der tijd aangepast aan de wensen van deze tijd. Denk hierbij aan o.a. een nieuwe keuken en badkamer, nieuwe kozijnen, riolering, waterleidingen elektra, voegwerk, stucwerk en gevel-, vloer- en dakisolatie. In 2017 is er een nieuwe keuken, badkamer en toilet geplaatst.
De royale garage is omgebouwd naar royale multifunctionele ruimtes en verbonden met het originele woonhuis waardoor er een comfortabele en zéér ruime woning is ontstaan waar iedere gezinssituatie zich prettig in zal voelen.

Op de begane grond van het originele woonhuis treft je een sfeervolle woonkamer. Deze is voorzien van een fijne en lichte erker waar nu de grote eettafel geplaatst is. Aan de voorzijde bevindt zich een sfeervolle zithoek. Aan de achterzijde van de woonkamer tref je openslaande deuren naar de achtertuin aan. Deze is op het zuiden gelegen dus heerlijk zonnig en beschikt over veel privacy waardoor dit een fijne plek is om te genieten van het buitenseizoen. De overkapping achterin de tuin zorgt in de zomer voor een fijne schaduwplek op zonnige dagen, of beschutting als het weer wat minder is. Al met al een plek waar het heerlijk vertoeven is met het hele gezin. Zie je je hier al zitten, gezellig met vrienden en familie genieten van een heerlijke BBQ of borrel?

De fraaie keuken (2017) in lichte kleurstelling is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De badkamer (2017) is luxueus uitgevoerd met een royale inloopdouche, brede wastafel en een fraaie designradiator. De zéér fraaie wandtegels maken deze badkamer compleet. Het separate toilet (2017) is in dezelfde kleurstellingen uitgevoerd. In de voormalige garage vindt je een bijkeuken die méér dan royaal te noemen is. Door z´n afwerking past deze heel mooi in de stijl van het interieur. Via een (wederom) royale ruimte/hal met grote raampartij betreed je de 2e woonkamer die aan de achterzijde gelegen is. Deze royale ruimte is fraai afgewerkt met o.a. een fraaie TV wand. De woonkamer beschikt over een brede raampartij waardoor er veel licht in de kamer komt. Via de openslaande deuren ben je zo weer in de heerlijke tuin.

Deze ruimtes in de aanbouw zijn nu in gebruik als woonruimte, echter kunnen wij ons ook voorstellen dat je deze ruimte kunt gebruiken als kantoor-/praktijkruimte, atelier, mantelzorg, B&B etc. Mogelijkheden genoeg!

De eerste verdieping van het woonhuis bereik je via de trap in de hal van de woning. Aldaar 3 slaapkamers en een separaat toilet. De grootste slaapkamer is royaal met diepe, vaste kasten en is aan de voorzijde gelegen. Aan de achterzijde bevinden zich de twee andere slaapkamers die ook een goede maat hebben. Boven deze verdieping bevindt zich nog een kleine bergzolder.
De eerste verdieping van de aanbouw bereik je via de trap in de bijkeuken. Deze verdieping telt nu 2 zéér royale kamers van 16m2 en 11m2 die voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Hier zijn meerdere indelingen mogelijk, die we je graag laten zien.

Kortom; een woning die je van binnen gezien moet hebben om te ervaren wat de mogelijkheden zijn. Tijdens een bezichtiging van deze fraaie woning laten we je graag alles zien.

Kenmerken:
– woonoppervlak 192m2
– perceeloppervlak 528m2
– oorspronkelijk bouwjaar 1955, in de loop der tijd volledig verbouwd met o.a. nieuwe elektra, waterleidingen, riolering, voegwerk, stucwerk, keuken (2017), badkamer (2017) en toilet (2017)
– voorzien van dak, gevel en vloerisolatie en grotendeels dubbel glas
– vloerverwarming in woonkamer, entree, keuken, badkamer, tussenhal en toilet.
– energielabel C
– krachtstroom aanwezig
– glasvezel aanwezig
– voor de exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen we je graag door naar het bestemmingsplan (´regels op de kaart´)
– verkoop onder voorbehoud gunning van de eigenaars

Kenmerken Vrijstaande woning, Nederland koop Woonhuis Drunen Schoolstraat 21

Overdracht

  • Adres: Schoolstraat 21, 5151 HH Drunen
  • Vraagprijs: Prijs op aanvraag
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 192 m2
  • Perceeloppervlakte: 528 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 9
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1955
  • Energielabel: C
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
  • Tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Schoolstraat 21 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0737370114 , of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen