Te koop

Vrijstaande woning, Residencial Punta Negra nr 8, Las Rotas ong in Denia, Spanje

€ 1.800.000,- k.k.
A+++++
460 m2 woonoppervlakte - 5 kamers

Omschrijving

De Puntanegra Villas Collection vertegenwoordigt een unieke kans om te wonen in een van de meest exclusieve en bevoorrechte gebieden van Denia, Spanje: Las Rotas. Deze luxe ontwikkeling bestaat uit 12 vrijstaande villa’s met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Gelegen op slechts 40 meter van de kust, bieden deze villa’s niet alleen een schitterend uitzicht, maar ook de mogelijkheid om te genieten van het rustgevende geluid van de zee, wat zorgt voor een unieke combinatie van visuele en auditieve beleving.

Wat de Puntanegra Villas Collection echt onderscheidt, is de uitzonderlijke toewijding aan superieure kwaliteit tegen een prijs die ongeëvenaard is in deze regio, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet voor luxe wonen in Denia. De villa’s worden off-plan verkocht, met een levertijd van 13 maanden voor woningen zonder kelder en 15 maanden voor woningen met kelder. De bouwvergunning is al verleend, dus alles is gereed om direct te beginnen met de bouw. Dit biedt een unieke kans voor iedereen die een villa wil kopen in Las Rotas, Denia.

Elke villa heeft een perceeloppervlakte variërend van 1.200 tot 1.252 m². De woningen zijn ontworpen om ruimte en licht te maximaliseren, met de optie om een kelder toe te voegen die is voorzien van patio’s voor natuurlijke ventilatie. Deze ruimte biedt royale mogelijkheden, niet alleen voor voertuigopslag, maar ook voor diverse doeleinden zoals een thuisbioscoop, fitnessruimte, kantoor of gastenverblijf.

Op de begane grond bevindt zich een ruime entreehal die fungeert als het centrale punt van de woning, en die de woonkamer, eetkamer en keuken naadloos met elkaar verbindt. De meeste villa’s hebben op deze verdieping ook een slaapkamer met eigen badkamer, een gastentoilet en een wasruimte. Op de bovenverdieping bevinden zich drie of vier slaapkamers, elk met en-suite badkamers. De master suite beschikt over een inloopkast, een badkamer en voldoende ruimte voor een ontspanningshoek of zelfs een bad, indien gewenst.

De kelderverdieping is optioneel en biedt een royale ruimte met patio’s die voor voldoende daglicht zorgen. Deze ruimte is ideaal om naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld als bioscoopzaal, fitnessruimte, kantoor of gastenverblijf.

Buiten is veel aandacht besteed aan het behoud van de bestaande natuur, met een tuin vol mediterrane planten die weinig onderhoud vereisen. Elk perceel heeft een zwembad van 10 bij 3,5 meter met een zoutchlorinatiesysteem en een ruim terras eromheen. Daarnaast beschikt elke villa over een buitenkeuken van het merk Navara, perfect om te genieten van de meer dan 300 zonnige dagen per jaar in Denia. Het terrein is volledig omheind en voorzien van automatische poorten voor zowel voetgangers als voertuigen, bestuurd via het HOMYHUB®-systeem. Alle villa’s, behalve Villa 3, zijn uitgerust met een gemotoriseerde SAXUM bioklimatische pergola, een structuur met verstelbare lamellen die het licht en de ventilatie reguleert en bestand is tegen wind, kou en hitte.

Uitrusting: Dit project is zorgvuldig ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving van Las Rotas. De woningen zijn gebouwd met materialen zoals hout, natuursteen en aardetinten, die perfect passen in het omliggende landschap. Elk detail van het ontwerp is doordacht, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën die bijdragen aan een luxueuze en duurzame levensstijl. De keukens zijn van de Emotions-serie van PORCELANOSA en kunnen worden aangepast met meer dan 20 afwerkingen, compleet met geïntegreerde apparaten van topmerken zoals Bosch, Siemens of Neff, inclusief een afzuigkap, vaatwasser en magnetron.

De badkamers zijn uitgerust met elegante houten meubels, met diverse opties en een dubbele wastafel in de hoofdbadkamer, zoals het verfijnde L28-model van Living Ceramics. De woningen zijn voorzien van een PANASONIC luchtwarmtepompsysteem voor airconditioning, dat energie-efficiënt is en gebruik maakt van NANO-eX-technologie. De vloerverwarming is hydraulisch en wordt ondersteund door een aerothermisch systeem en zonnepanelen. Het BUO HOME CENTER domoticasysteem biedt uitgebreide controle over de verlichting en beveiliging in huis. De woningen zijn ook voorzien van zonnepanelen met een capaciteit van 7,5 kW en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De bouw is gericht op duurzaamheid, met gebruik van gerecyclede materialen en BREEAM®-certificering, wat zorgt voor een lagere ecologische impact en kosten.

Locatie: Las Rotas: Las Rotas is een verborgen juweel aan de kust van Denia, Spanje, waar de blauwe golven van de Middellandse Zee zachtjes de rotsachtige baaien strelen. Dit gebied, beroemd om zijn kristalheldere water, is uitgeroepen tot een Marien Reservaat vanwege zijn rijke biodiversiteit. Las Rotas betovert met zijn serene omgeving, waar de melodie van de zee harmonieus samengaat met het rustige gezang van de zeevogels, waardoor een symfonie van pure rust ontstaat.

Het project Puntanegra Villas Collection bevindt zich op een toplocatie, dicht bij enkele van de beste restaurants van Denia, zoals L’Eriçó del Trampolí, bekend om zijn voortreffelijke selectie van lokale gerechten en gastronomische innovaties. El Pegolí, beroemd om zijn rode garnalen (Gamba Roja de Denia), en El Faralló, ook bekend om zijn uitzonderlijke rode garnalen, zijn culinaire hoogtepunten die op slechts enkele minuten afstand liggen.

Denia: De locatie van Puntanegra Villas Collection is ideaal, op slechts 10 minuten van het stadscentrum van Denia en de jachthaven, en op 20 minuten van de La Sella Golfbaan. De nabijheid van het Montgó Natuurpark en het Cabo de San Antonio Natuurreservaat zorgt voor een rustige woonomgeving, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Denia biedt niet alleen natuurlijke schoonheid, maar ook een rijke geschiedenis, cultuur en een culinaire traditie die het ontdekken waard zijn. Van oude kastelen en archeologische vindplaatsen tot levendige markten en heerlijke lokale gerechten, Denia is een stad die alle zintuigen prikkelt.

Voor wie geïnteresseerd is in het wonen op deze uitzonderlijke locatie, nodigt de Puntanegra Villas Collection u uit om het toppunt van luxe en duurzaam wonen in Denia te ontdekken. Dit is uw kans om uw droomhuis aan zee te realiseren en te genieten van een van de meest begeerde locaties.

Kenmerken Vrijstaande woning, Spanje koop Woonhuis Denia Residencial Punta Negra nr 8, Las Rotas ong, Spanje

Overdracht

  • Adres: Residencial Punta Negra nr 8, Las Rotas ong, Denia
  • Vraagprijs: € 1.800.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 460 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Aantal badkamers: 4

Bouw

  • Soort woning: Villa
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Soort bouw: Nieuwbouw
  • Bouwjaar: 2024
  • Energielabel: A+++++
  • Isolatie: Volledig geïsoleerd
  • Verwarming: Warmtepomp
  • Warm water: Zonneboiler, Elektrische boiler eigendom

Buiten

  • Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  • Tuin: Tuin rondom, Zonneterras
  • Parkeergelegenheid: Op eigen terrein

Residencial Punta Negra nr 8, Las Rotas ong op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0616022168, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen