Te koop

Hoekwoning, Melisselaar 3 in Veghel

€ 499.000,- k.k.
A
153 m2 woonoppervlakte - 363 m2 perceel - 6 kamers

Omschrijving

Royaal wonen in de populaire wijk ´De Bunders´!
Deze uitgebouwde woning met maar liefst 153m2 woonoppervlak en een perceel van 363m2, 5 slaapkamers, een royale overkapping aan de achterzijde, een flinke tuin, eigen oprit, een garage die via de achterzijde te bereiken is, én een fraai uitzicht aan de voorzijde. Recentelijk op vele punten gerenoveerd en verduurzaamd en daarmee een energielabel A. Wat wil je nog meer? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, je bent van harte welkom!

De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ´De Bunders´ nabij het centrum van Veghel met al haar voorzieningen, winkelcentrum De Bunders, en de uitvalswegen naar de gehele regio. Alle voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar, idealer kan niet. Veghel is een actief dorp, onderdeel van de gemeente Meierijstad en beschikt over vele sportfaciliteiten, horeca, basisscholen en middelbare scholen, cultuur en vele winkels. Veghel is ideaal gelegen ten opzichte van Den Bosch en Eindhoven.

In 2020/2021 is de woning op veel punten verbeterd waardoor een heel goede basis is ontstaan en de woning grotendeels onderhoudsarm is geworden. Zo zijn er in nagenoeg de gehele woning nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst, een nieuwe meterkast geplaatst (16 groepen), nieuwe elektrische bedrading, stopcontacten en netwerk bekabeling door het hele huis aangelegd, de wanden en plafonds gestuct, nieuwe CV ketel, met nieuwe radiatoren en leidingen, airconditioning geplaatst, nieuwe zonnepanelen geplaatst, voorbereiding voor laadpaal aangelegd etc. etc.

Deze hoekwoning is ideaal gelegen met groen uitzicht op het tegenover gelegen parkje. De auto kun je kwijt op de eigen oprit waar ruimte is voor meerdere auto´s óf in de garage aan de achterzijde. De overdekte voordeur bevindt zich aan de zijkant en geeft toegang tot de ruime hal met trapopgang, een praktische bergruimte, toilet en flinke meterkast.
De woonkamer is door de grote raampartijen heerlijk licht en biedt meerdere indelingsmogelijkheden. Aan de achterzijde is de woning royaal uitgebouwd (ca 30m2) waardoor er een begane grond van maar liefst 78m2 is ontstaan!
In de uitbouw is ook ruimte gecreëerd voor een grote, praktische bijkeuken met o.a. wasbak, wasmachine- en drogeraansluiting en praktische voorraadkasten. De keuken is echt het middelpunt van de woning, maar het is ook mogelijk om deze te verplaatsen naar de uitbouw. Dan behoort een fraaie woonkeuken met eiland zeker tot de mogelijkheden. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Er is tevens een aansluitmogelijkheid voor een palletkachel in de woonkamer.

Via de schuifdeuren bereik je de royale overkapping waar je het hele jaar heerlijk kan genieten. Zie je je hier al zitten met familie en vrienden, met een gezellige borrel of etentje? Ook in het voor- en naseizoen zit je hier lekker beschut. Ondanks de overkapping is er nog een grote tuin overgebleven. Deze is recentelijk opnieuw bestraat. In het prieel is een waterafvoer en aanvoer voorbereid voor de mogelijkheid tot een buitenkeuken. De praktische fietsenberging/overkapping zorgt ervoor dat je spullen lekker droog staan. Aan de achterzijde bevindt zich de garage die via een achtererf bereikbaar is. De garage is nu opgedeeld in 2 ruimtes, maar is eenvoudig terug te brengen naar één grote ruimte. Er zijn tevens dubbele deuren met toegang tot de tuin waardoor je eventueel ook een aanhanger of caravan achterin de tuin kan plaatsen.

Op de 1e verdieping treft je 3 slaapkamers aan en de badkamer. Twee slaapkamers zijn royaal te noemen met ca 15 en 10m2. De 3e kamer is momenteel in gebruik als waskamer, maar is makkelijk terug te brengen naar een slaapkamer van ca 6m2. Of zou je hier liever een werkkamer of walk-in-closet of kastenkamer van maken? Kan allemaal! De badkamer is ook weer royaal te noemen. Voorzien van een flinke doucheruimte, dubbele wastafel en toilet. Er is genoeg ruimte om ook nog een bad te plaatsen. De 1e verdieping is voorzien van een PVC vloer, de badkamer van een tegelvloer .

Op de zolder vindt je de 4 en 5e slaapkamer. Aan de voorzijde is de kamer voorzien van een dakraam en aan de achterzijde van een dakkapel. Op de voorzolder, welke ook voorzien zijn van dakramen, bevindt zich de bergruimte waar de CV ketel en ventilatie-unit is geplaatst, is er nog genoeg bergruimte voor al je spullen en is er ook nog een wasmachine-aansluiting aanwezig zodat je hier eventueel ook nog eenvoudig een wasruimte. Ook een werkhoekje behoort tot de mogelijkheden. Op deze verdieping bevindt zich de krachtige airconditioner die zowel de 1e als de 2e verdieping kan koelen. De 2e verdieping is voorzien van een PVC vloer.

Kenmerken:
Perceel: 363m2
Gebruiksoppervlak wonen: 153m2
Externe bergruimte: 20m2 (garage)
Gebouw gebonden buitenruimte: 28m2 (overkapping achterzijde en voordeur)

Bouwjaar 1981, uitgebouwd in 2003 en in de periode 2020/2021 grotendeels gerenoveerd.
Energielabel A
Voorzien van: dak, vloer en muur-isolatie, 10 zonnepanelen (2021, LG, 25 jaar garantie) met voorbereiding voor het plaatsen van nog eens 8-10 zonnepalen op de aanbouw.
Voorzien van glasvezel en kabelaansluiting

Vloerverwarmingspomp vervangen in 2017
Meterkast vervangen in 2020 (Hager, 16 groepen)
Elektrische bedrading en wandcontactdozen vervangen in 2020 (Gira)
Voorbereiding meterkast (kabels en aansluitingen) om een extra 8-10 zonnepanelen te plaatsen op de aanbouw (aansluiting aldaar ook aanwezig)
Netwerkbekabeling in gehele wonen (13xCat6A)
CV Ketel en thermostaat 2020 (ATAG I36ECZ)
Airco 2021 (Mitsubishi 5kw)
Ventilatie-unit Orcon met draadloze ontvangers in WC en badkamer vervangen in 2021 (Orcon)

Platte daken vervangen 2021
Gevels gereinigd en opnieuw gevoegd (2017)
PVC vloeren op de 1e en 2e verdieping (2020)
Electrische screens woonkamer voorzijde en hoofdslaapkamer, voorbereiding screens achterslaapkamer.

Kenmerken Hoekwoning, Nederland koop Woonhuis Veghel Melisselaar 3

Overdracht

  • Adres: Melisselaar 3, 5467 BM Veghel
  • Vraagprijs: € 499.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 153 m2
  • Perceeloppervlakte: 363 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Hoekwoning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1981
  • Energielabel: A
  • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: In woonwijk, Vrij uitzicht
  • Tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Melisselaar 3 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0737370114 , of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen