Te koop

Appartement, Jacob Loisstraat 114 in Rotterdam

€ 500.000,- k.k.
B
93 m2 woonoppervlakte - 4 kamers

Omschrijving

UNIEK! Zonnige 4-kamer hoekwoning gelegen in de statige Provenierswijk. Dit prachtige appartement biedt een perfecte combinatie van groen, ruimte, comfort en een centrale locatie in hartje Rotterdam.

Gelegen aan een van de mooiste singels van de stad, op slechts 250 meter van Rotterdam Centraal, geniet je hier van rust en toch de levendigheid van de stad om de hoek. De wijk kenmerkt zich door zijn rustige, historische karakter, omringd door trendy eetgelegenheden en dicht bij het bruisende stadscentrum.

Dit appartement op de vierde en bovenste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, een lichte woon-/eetkamer, een compleet gerenoveerde open keuken, en een moderne badkamer met inloopdouche. Daarnaast heeft het een westelijk gelegen balkon met prachtig uitzicht, een eigen berging op de binnenplaats voor je fiets, en de mogelijkheid om een overdekte parkeerplaats te huren in de gemeentelijke parkeergarage onder het pand, waar bewoners voorrang hebben bij het aanvragen van een parkeervergunning.

Met alle voorzieningen en Rotterdam Centraal op loopafstand als ook dichtbij uitvalswegen biedt deze woning uitstekende verbindingsmogelijkheden, waaronder snelle verbindingen naar Amsterdam, Parijs, en Londen. Dit is een unieke kans om te genieten van het stadsleven in een groene en comfortabele omgeving.

We nodigen je van harte uit om dit prachtige appartement zelf te komen bekijken. Bel voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden!

INDELING

Begane grond: Afgesloten entree met toegang tot de lift, parkeergarage, trappenhuis en brievenbussen.

Vierde en bovenste verdieping:
Met de lift bereik je de vierde verdieping. De eerste woning rechts aan de galerij is huisnummer 114.

Bij binnenkomst kom je in een lange gang die toegang biedt tot alle vertrekken: drie ruime en zonnige slaapkamers, een gerenoveerde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, een apart toilet, en een royale woon-/eetkamer met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over de Spoorsingel.

Het appartement is praktisch ingedeeld en afgewerkt met strakke wanden en sfeervolle strijkverlichting. De hoogwaardige, moderne laminaatvloer loopt door het hele appartement. In de ruime en zonnige woon-/eetkamer geniet je van het uitzicht, met directe toegang tot een overdekt balkon op het noordwesten. Hier heb je een schitterend uitzicht over de Spoorsingel en de omringende bomen, die in de herfst in prachtige kleuren veranderen.

De open keuken, volledig vernieuwd in 2019, is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en praktische opbergruimtes. Naast de keuken is een ruime bijkeuken annex berging/CV-ruimte, waar ook een tweede koelkast en een wasmachine/droger-opstelling zijn geplaatst.

De drie slaapkamers zijn allemaal bereikbaar vanuit de gang, hebben grote ramen met uitzicht op een historisch pand.
De in 2019 gerenoveerde badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel met wastafel, twee lades en daarboven een spiegel, handdoekradiator en vloerverwarming.

Afmetingen:
Voor afmetingen en indeling, zie de gedetailleerde plattegrond.

BIJZONDERHEDEN

– Bouwjaar: 1992
– Woonoppervlakte: circa 93m²
– Volledig gerenoveerd in 2019
– Goed functionerende, actieve en gezonde VvE met maandelijkse bijdrage circa €273. Voor 2025 blijft de maandelijkse bijdrage gelijk.
– Erfpacht is 45 jaar afgekocht tot t/m 24 juli 2069
– Ruime berging annex bijkeuken in de woning,
– Plus een berging van 4m2 op de binnenplaats, eenvoudig bereikbaar voor fietsen
– Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel, Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 (bouwjaar 2014)
– Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR-glas),
– Mogelijkheid om een overdekte, afgesloten parkeerplaats te huren in de gemeentelijke parkeergarage of een – parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente
– Gemeentelijk oplaadpunt voor elektrische auto’s vlakbij de deur
– Niet bewonersclausule van toepassing.
– Oplevering per direct mogelijk
– Eigen bewoningsplicht
– Recht van gunning eigenaar

In dit appartement geniet je van de rust van de charmante singel, met alle gemakken van het stadscentrum binnen handbereik en het Centraal Station op slechts 3 minuten lopen. Wie wil er niet zo centraal wonen?

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 030-8773222 of stuur een whatsapp naar 06-22133065. We geven graag de mogelijkheden door!

VanHuyse NVM Makelaars vertegenwoordigt de belangen van de verkoper. Overweeg om uw eigen NVM aankoopmakelaar in te schakelen voor persoonlijke begeleiding.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken Appartement, Nederland koop Appartement Rotterdam Jacob Loisstraat 114

Overdracht

  • Adres: Jacob Loisstraat 114, 3033 RG Rotterdam
  • Vraagprijs: € 500.000,- k.k.
  • Status: Onder bod
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 93 m2

Indeling

  • Aantal woonlagen: 1
  • Totaal aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Galerijflat
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1992
  • Energielabel: B
  • Isolatie: Dubbelglas
  • Soort dak: Plat dak
  • Verwarming: CV ketel
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Ligging: Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk
  • Tuin: Geen tuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Jacob Loisstraat 114 op de kaart

Street View

Houd mij op de hoogte

Helaas, deze woning is onder bod. Wil je een notificatie ontvangen als de woning toch weer beschikbaar komt?

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen