Even voorstellen: NVM Makelaar Jeroen Dernison

Even voorstellen Jeroen Dernison
Home > Blog > Even voorstellen: NVM Makelaar Jeroen Dernison

Maak kennis met Jeroen Dernison, een makelaar met ruime ervaring in voornamelijk het Amsterdamse vastgoed. Benieuwd hoe hij zijn weg vond in de makelaardij en wat hem drijft in zijn werk?

Van bedrijfsvoorlichter naar de makelaardij

De passie voor de makelaardij ontstond tijdens zijn werk als bedrijfsvoorlichter bij de Kamer van Koophandel, waar hij veelvuldig in contact kwam met diverse makelaars. Dit wakkerde zijn interesse aan om zijn communicatie- en adviesvaardigheden in een concretere omgeving toe te passen. Deze interesse leidde hem naar het volgen van een makelaarsopleiding, waar hij zijn kennis en vaardigheden verder aanscherpte.

In 2004 startte Jeroen in de Amsterdamse makelaardij in Oud-Zuid. Na veel transacties te hebben gedaan, kwam de crisis en was het tijd om andere aspecten van het vastgoed te ontdekken.
Tussen 2009 en 2016 bekleedde Jeroen diverse functies binnen het commercieel vastgoed. Hij hield zich vooral bezig met het technisch, administratief en commercieel beheer van winkelcentra en andere vastgoedobjecten. Ook was Jeroen twee jaar verantwoordelijk voor de expansie van een winkelketen in Nederland en België.

In 2017 keerde hij terug naar de woningmakelaardij, maar nu als zelfstandige. Hij richtte zijn eigen bedrijf, Expat Residentials, op, waarmee hij expats begeleidt bij het kopen of huren van een woning in de Amsterdamse regio. Gedurende deze periode werkte hij ook samen met 020-Makelaars, waar hij zijn expertise inzette om kopers en verkopers te adviseren op juridisch, technisch en financieel gebied. Sinds juli 2024 is Jeroen als zelfstandig makelaar verbonden aan VanHuyse, waar hij zich blijft focussen op verkoop, verhuur, ontwikkeling en het bieden van hoogwaardig advies in de vastgoedsector.

Mensen begeleiden bij belangrijke stappen in hun leven

Hij vindt het geweldig om mensen te begeleiden bij belangrijke stappen in hun leven. Het realiseren van een goed verkoopresultaat helpt hen om hun wooncarrière verder te ontwikkelen, en dat geeft hem veel voldoening. Hoewel aankoopbegeleiding tegenwoordig lastig kan zijn door het overbieden, ziet Jeroen het als zijn taak om zijn opdrachtgevers enthousiast te houden. Daarnaast geniet hij ervan veel onderweg te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten; een hele dag achter een bureau zitten is niets voor hem.

Jeroen staat bekend als een rustige, geduldige en doortastende makelaar met oog voor detail. Hij is relaxed, maar kan snel schakelen wanneer dat nodig is, en zet zich altijd voor de volle 100% in om een soepel proces te garanderen. Hij is eerlijk, duidelijk en draait niet om de zaken heen.
Jeroen is dus al lange tijd actief in de Amsterdamse makelaardij en heeft daardoor uitgebreide kennis opgedaan van splitsingstrajecten, erfpacht, VvE’s en vastgoedbeheer. Of het nu gaat om aan- en verkoop of verhuur, de expertise en eerlijke aanpak die kenmerkend zijn voor Jeroen maken hem een betrouwbare keuze.

Leven als een Bourgondiër

Naast zijn werk is Jeroen een echte Bourgondiër. Hij houdt van lekker eten en drinken en geniet van het leven. Sinds enkele jaren woont hij in Zandvoort en is hij nog vaker op het strand te vinden, vaak met zijn vriendin, een salade en een glas wijn, of kitesurfend op de Noordzee. Recent is hij weer begonnen met kickboksen om fit te blijven. Ook sleutelt hij graag aan old- en youngtimers. Samen met twee vrienden deelt hij een loods waar ze oude auto’s nieuw leven inblazen. Bovendien probeert hij regelmatig tijd door te brengen met zijn ouders, broer, familie en vrienden.

Jeroens favoriete plekken zijn onder andere The Spot in Zandvoort, waar surfers samenkomen voor een drankje na een kitesessie op het water, en Strandpaviljoen Fosfor, ver weg van de drukte. In Amsterdam bezoekt hij graag De Vondeltuin of het Westerpark.

Meer informatie

Met zijn unieke achtergrond, uitgebreide ervaring en passie voor zijn vak staat Jeroen klaar om je te helpen met al je vastgoedwensen! Meer informatie vind je op zijn profielpagina. Direct bellen/appen: 0649777993 of mailen kan natuurlijk ook: jeroen.dernison@vanhuyse.nl.