Te koop

Twee onder één kapwoning, Rosellestraat 19 in Badhoevedorp

€ 1.350.000,- k.k.
A++++
238 m2 woonoppervlakte - 454 m2 perceel - 7 kamers

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar wil je niet wachten? Grijp dan nu je kans om direct te verhuizen naar jouw droomhuis in Park Quatrebras, Badhoevedorp!

Ontdek deze luxueuze twee-onder-een-kapwoning, type Dahlia, gelegen aan de geliefde Rosellestraat 19. Met een royaal woonoppervlak van maar liefst 238 m², vijf ruime slaapkamers, master met en-suite bad en inloopkast ter grootte van een slaapkamer, een luxe badkamer en de mogelijkheid voor een tweede badkamer, biedt deze woning volop ruimte en comfort voor jou en je gezin.

De optionele luxe woonkeuken zal de culinaire liefhebber in jou zeker inspireren, terwijl de ruime berging perfect is voor al je opbergruimte. Daarnaast beschik je over twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein, wat het gemak van parkeren aanzienlijk vergroot.

De zonnige tuin op het zuidwesten is de ideale plek om te ontspannen en van lange zomerdagen te genieten. Bovendien ligt de woning vlak bij het park, waardoor je volop profiteert van een rustige, groene omgeving, terwijl het bruisende stadsleven van Amsterdam binnen handbereik is.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de architectuur. De woning maakt deel uit van de nieuwe wijk Park Quatrebras, ontworpen met oog voor detail en gebruik van klassieke materialen. De gevels hebben prachtige details zoals klassieke dakoverstekken, lichte erkers, en warm gekleurde bakstenen, waarbij sommige gevels gekeimd zijn voor een unieke Badhoevedorps uitstraling. De combinatie van architecturale schoonheid en de groene omgeving sluit perfect aan bij de charme van het klassieke dorp.

Dit is jouw kans om te wonen in een modern, duurzaam huis met een klassiek karakter in een van de meest gewilde wijken van Badhoevedorp. Wacht niet langer en maak deze droom werkelijkheid!

LIGGING:

Wonen in Quatrebras Park betekent genieten van een groene, parkachtige leefomgeving met brede lanen en ruime tuinen. De woning ligt aan de groene rand van het Quatrebras Park. Op loopafstand vind je tal van faciliteiten, zoals een kinderboerderij met dierenweide, het bruisende centrum, uitstekende scholen en diverse sportfaciliteiten, waaronder een zwembad, sportscholen, een atletiekbaan en tennis- en padelbanen. Je kinderen kunnen veilig naar school wandelen of fietsen en genieten van buitenspelen in deze kindvriendelijke buurt. Ondanks het dorpse karakter van de wijk, liggen Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Haarlem op korte afstand. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel, gezinsvriendelijk leven is hier binnen handbereik.

BEREIKBAARHEID:

De woning heeft een uitstekende verbinding met belangrijke snelwegen zoals de A4, A5, A9 en A10, die binnen enkele minuten bereikbaar zijn. Openbaar vervoer is ook dichtbij, met een halte aan de Oleanderlaan.

INDELING:

Begane grond:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot de trap, het toilet en de verschillende ruimtes. Dankzij de uitbouw van 2,4 meter over de volle breedte van de woning, beschik je over een royale woonkamer en woonkeuken aan de tuinzijde. Vanuit tuinzijde kijk je uit op het groen en water, een oase van rust in het dorp. De eetkamer aan de voorzijde biedt uitzicht op het dorp zelf en geeft een beetje reuring en gezelligheid tijdens jouw diner. De zonnige achtertuin op het westen is bereikbaar via de schuifpui vanuit de woonkamer (en woonkeuken) en biedt een fijne buitenruimte om te ontspannen.

Eerste verdieping:
Deze verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en toilet. De master aan de achterzijde beschikt over een luxe en-suite bad en een royale inloop-kast, zeg maar gerust inloop-kamer.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers. Daarnaast is er een technische ruimte en een grote vliering voor extra opslag.

Alle ruimtes kunnen volledig naar wens worden ingericht en uitgerust, zodat je de woning kunt aanpassen aan jouw stijl en behoeften.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2024;
– Adembenemende ligging aan het water met uitstekende verbindingen naar openbaar vervoer en uitvalswegen;
– Ruim en comfortabel woonoppervlak voor ultiem woongenot;
– Perceelgrootte van 454 m²;
– Royale twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde berging voor extra opslag;
– Hoogwaardige afwerking: de woning wordt opgeleverd met een luxe badkamer en twee stijlvolle toiletten, afgewerkt met travertin-look tegels van Kronos Ceramiche en Hot Bath kranen;
– Zonnige achtertuin op het westen met een achterom, perfect voor lange zomerdagen;
– Uitstekende isolatie, gasloos en voorzien van duurzame installaties zoals een warmteterugwin-unit en een bodemwarmtepomp met een vergroot boilervat van 270 liter;
– Vloerverwarming en -koeling in het hele huis voor een constant prettig binnenklimaat;
– Voorzien van 24 zonnepanelen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en duurzaamheid;
– 2,4 meter uitbouw over de volledige breedte van de woning voor nog meer woonruimte;
– Inclusief lichtplan, 2D/3D interieurontwerpen, 3D/video tuinontwerpen;
– Vergunning is verleend voor het weghalen van de muur tussen de woonkamer en woonkeuken. Constructieve berekening aanwezig;
– Vloerverwarmingsvrije zone op de tweede verdieping, ideaal voor de toevoeging van een extra badkamer;
– Strakke damwand in de achtertuin voor een volledig vlakke en functionele tuin, inclusief een royale vlonder over de volle breedte. Investering van € 15.000,-;
– Aansluiting en elektra voor 2 laadpalen aanwezig;
– netwerkkabels doorgetrokken door de gehele woning;
– Eigen grond – volledige eigendom zonder erfpacht.

Met deze unieke kenmerken biedt deze woning het ultieme woongenot in een moderne, duurzame en luxe setting!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken Twee onder één kapwoning, Nederland koop Woonhuis Badhoevedorp Rosellestraat 19

Overdracht

  • Adres: Rosellestraat 19, 1171 LZ Badhoevedorp
  • Vraagprijs: € 1.350.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 238 m2
  • Perceeloppervlakte: 454 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 7
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Twee onder één kapwoning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2024
  • Energielabel: A++++
  • Isolatie: Volledig geïsoleerd, HR glas
  • Soort dak: Samengesteld dak
  • Verwarming: Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
  • Warm water: Centrale voorziening

Buiten

  • Ligging: Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
  • Tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Parkeergelegenheid: Op eigen terrein

Rosellestraat 19 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 0613449142, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen