Even voorstellen: NVM Register Makelaar Willem Snoeren

VanHuyse makelaar - Willem Snoeren
Home > Blog > Even voorstellen: NVM Register Makelaar Willem Snoeren

Maak kennis met Willem Snoeren, onze NVM Register Makelaar in de regio’s Breda, Dongen en Tilburg. Benieuwd hoe zijn carrière in de makelaardij begon, wat hij het leukste aan zijn werk vindt en hoe hij zijn vrije tijd doorbrengt? Lees dan snel verder!

Een carrière in de makelaardij

Willems avontuur in de makelaardij begon tijdens en kort na zijn studie HBO Vastgoedkunde. Hij bracht ongeveer twee jaar door in Zwitserland, waar hij niet alleen woonde en werkte, maar ook voor het eerst in aanraking kwam met de makelaardij. Soms begeleidde hij bezichtigingen met mensen die geïnteresseerd waren in een tweede woning. Hier ontdekte hij zijn passie voor het vak.

Na een tussenstap in Nederland, waar hij werkte in een commerciële binnendienstfunctie bij een fineerbedrijf, kwam hij opnieuw in contact met de makelaardij. Hij ging aan de slag bij een makelaarskantoor met vestigingen in Breda, Oosterhout en Tilburg, waar hij veel ervaring opdeed.

De aantrekkingskracht van de makelaardij

Met zijn achtergrond in vastgoedkunde had Willem allerlei mogelijkheden in de vastgoedwereld, zoals projectontwikkeling of de beleggingssector. Toch trok de makelaardij hem het meest, dankzij de unieke combinatie van vrijheid, variatie, commercie en het persoonlijke contact met mensen.

Wat maakt Willem een bijzondere makelaar?

Wat Willem onderscheidt als makelaar, is zijn vermogen om echt te luisteren naar de wensen en twijfels van zowel kopers als verkopers. Door hier goed op in te spelen, weet hij het beste resultaat te behalen. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel. Daarnaast heeft hij een servicegerichte houding, die hij heeft ontwikkeld tijdens zijn vroegere werk in de horeca.

Vrije tijd en persoonlijke interesses

In zijn vrije tijd onderneemt Willem graag dingen met zijn gezin (zijn vriendin en hun dochter), familie en vrienden. Als echte Bourgondiër geniet hij na een drukke week graag van een heerlijk diner en een goed glas wijn.

Thuiszitten zonder plan? Dat is niets voor hem! Willem houdt ervan om in de natuur te wandelen, te golfen en te fietsen. Voor een spontaan hapje of biertje gaat hij het liefst lopend naar zijn stamkroeg Den Hamse Bok in Dongen. Als hij iets met vrienden plant, kiest hij vaak voor de levendige sfeer van de Spoorzone of Piushaven in Tilburg. Voor een romantisch diner gaat zijn voorkeur uit naar Breda, bijvoorbeeld bij Bleue Bar Bistro of Brasserie Bardot.

Zoek je een deskundige en betrokken makelaar in de regio Breda, Dongen of Tilburg?

Zoek je een makelaar die niet alleen deskundig is, maar ook echt oog heeft voor jouw wensen? Wil je meer weten over Willem? Kijk op zijn profielpagina, mail naar willem.snoeren@vanhuyse.nl, of bel 06 36 308 764.