Even voorstellen: NVM Makelaar Maurik Kreuger

Even voorstellen: NVM Makelaar Maurik Kreuger
Home > Blog > Even voorstellen: NVM Makelaar Maurik Kreuger

Maak kennis met Maurik, VanHuyse NVM Makelaar in de regio Rotterdam. Waarom moet je juist bij hem zijn voor de verkoop of aankoop van een woning en waarom staat hij iedere dag op met een lach? 

Het vak van makelaar brengt alles samen

Maurik is een gepassioneerde makelaar met inmiddels zo’n tien jaar ervaring in het vastgoed. Zijn carrière verliep niet volgens een uitgestippeld plan. Na verschillende functies in de sales, waarin hij niet altijd voldoening vond, ontdekte hij dat het vak van makelaar alles samenbracht waar hij goed in is en energie van krijgt. De dynamiek, het contact met mensen, onderhandelen, bemiddelen en vooral het begeleiden van mensen bij een van de meest ingrijpende veranderingen in hun leven, geven hem dagelijks voldoening.

Vertrouwensband met de klant

Een goede vertrouwenband is erg belangrijk voor Maurik: “Als makelaar en opdrachtgever ga je samen een intensief, spannend, vertrouwelijk en emotioneel traject in, waarin er vreugde, maar soms ook teleurstellingen, worden gedeeld. Naar mijn mening is een goede vertrouwensband tussen beide partijen hierin van groot belang. Het ondersteunen, adviseren en op een persoonlijke, professionele en vakkundige manier (formeel maar ook informeel) mijn klant hierin te mogen ontzorgen, maakt mij erg gelukkig en is onlosmakelijk verbonden met wie ik ben.

Elke ochtend start met een grote lach

Wat motiveert Maurik? “Gezien het feit dat werk en carrière een belangrijk en groot onderdeel van mijn leven vormen, acht ik het van onschatbare waarde dat mijn werk als makelaar precies is waar ik gelukkig van word. Elke ochtend sta ik op met een grote lach op mijn gezicht, uitziend naar een dag vol nieuwe ervaringen, uitdagingen en verrassingen.

Een stapje extra voor de klant

Maurik loopt net dat stapje harder voor zijn klanten. In de breedste zin van het woord betekent dit dat hij vrijwel alles uit handen neemt wat zijn klant nodig heeft, en hij doet er graag nog een schepje bovenop. “Ik haal er voldoening uit om het maximale resultaat te realiseren voor mijn klant, waarbij ik alles inzet wat ik in huis heb. Ik ben jong, ambitieus, gepassioneerd, gedreven, gemotiveerd, proactief, resultaatgericht, creatief, commercieel, empathisch, communicatief, flexibel en overtuigend.

Maurik geeft aan dat opdrachtgevers vaak voor hem kiezen omdat hij het net even anders doet. “Veel makelaars gaan naar mijn mening niet met de tijd mee. We hebben nu eenmaal een conjunctuurgevoelig beroep, waardoor we ons continu moeten aanpassen aan de snel veranderende marktomstandigheden. Het is daarom van essentieel belang om bij te blijven in het vak. Gelukkig krijgen al onze makelaars bij VanHuyse geregeld trainingen en coachingsessies van zorgvuldig uitgekozen experts in ons werkgebied.

Onderdeel van een sterk team

Waarom is Maurik aangesloten bij VanHuyse? “Uiteraard ben ik zelfstandig ondernemer, maar ik ben wel aangesloten bij het toonaangevende en gerenommeerd NVM-kantoor VanHuyse, dat uitsluitend werkt met een groot aantal, maar uiterst specifiek geselecteerde, hoogopgeleide en gelijkgestemde makelaars en taxateurs met dezelfde visie, wilskracht en ondernemersmentaliteit als ik. Door onze expertise en ervaring te bundelen, vormen wij samen een nog sterker team, waarin wij ons continu blijven ontwikkelen. Bij uitzonderlijke situaties en gecompliceerde vraagstukken kunnen wij hierdoor altijd op elkaar rekenen.

Een allround makelaar met jarenlange ervaring

Door zijn jarenlange ervaring heeft Maurik in de afgelopen jaren vrijwel alles meegemaakt op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en beheer van zowel residentieel als commercieel vastgoed. Voor elke vraag hierover kun je daarom ook bij hem terecht.

Levensgenieter naast de makelaardij

Naast makelaar is Maurik een gezelligheidsmens. “Ik houd ervan om leuke dingen te doen met mijn familie, vrienden en collega’s. Ook reis ik graag en ga ik regelmatig naar de sportschool. Sporten voelt voor mij, naast een drukke baan, als een uitlaatklep om mijn geest en lichaam (mentaal en fysiek) gezond te houden. Dit geeft me ontspanning, die zich vervolgens omzet in extra energie en motivatie om me volledig op mijn werk te richten.

Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling is erg belangrijk voor hem. Hij leest graag boeken die hem inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Hij probeert elke dag een stap verder te zijn dan de vorige. Het blijven ontwikkelen van zichzelf is iets waar hij veel waarde aan hecht.

Liefde voor Rotterdam en historisch Delfshaven

Zijn liefde voor Rotterdam, in het bijzonder het historische Delfshaven, is groot. “Dit is de buurt waar ik zelf woon. Het is het oudste (en in mijn optiek mooiste en puurste) stukje van Rotterdam, waar werkelijk de leukste eettentjes, barretjes en winkeltjes te vinden zijn.” Hier geniet hij van de gezellige sfeer en de energieke vibe van de stad.

Meer weten of contact opnemen?

Wil je meer weten over Maurik of heb je een vraag over hoe hij jou kan helpen bij het vinden of verkopen van een woning in Rotterdam? Kijk dan op zijn profielpagina, mail naar maurik@vanhuyse.nl, of bel/app naar 06 43 59 01 30.