Te koop

Tussenwoning, Baron van Hovellstraat 51 in Maastricht

€ 365.000,- k.k.
C
100 m2 woonoppervlakte - 150 m2 perceel - 5 kamers

Omschrijving

Baron Van Hövellstraat 51 is een instapklare tussenwoning in de geliefde wijk Heugemerveld, waar modern comfort en een uitstekende locatie samenkomen. Deze woning, met een woonoppervlakte van 100 m², biedt o.a. een lichte en ruime woonkamer, een gloednieuwe keuken uit 2024, drie fijne slaapkamers, en een multifunctioneel souterrain. De indeling is perfect afgestemd op comfortabel gezinsleven of een dynamische levensstijl.

Gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Maastricht, bevindt deze woning zich op loop- en fietsafstand van alle belangrijke voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar nabijheid van culturele hotspots, winkels, scholen, of openbaar vervoer, alles is binnen handbereik. Bovendien ben je slechts enkele auto- of fietsminuten verwijderd van het centrum van Maastricht, MUMC+ en de Universiteit Maastricht. De centrale ligging biedt snelle toegang tot uitvalswegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken, Luik en het Heuvelland.

Indeling

Souterrain
Het ruime en multifunctionele souterrain biedt tal van mogelijkheden, zoals een hobbyruimte, extra opslag of zelfs een thuisgym. Hier is tevens ruimte voor witgoedapparatuur, waardoor je wasruimte netjes en georganiseerd blijft. De opstelplaats voor de cv-ketel bevindt zich ook in het souterrain.

Begane grond
Bij binnenkomst betreed je een lichte en ruime woonkamer, die dankzij de schuifpui directe toegang biedt tot de tuin en het terras. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenleven. De gloednieuwe keuken, geplaatst in 2024, is uitgevoerd in een moderne parallelopstelling en voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. Deze keuken combineert stijl en functionaliteit en is ideaal voor enthousiaste thuiskoks. De begane grond beschikt over vloerverwarming (toilet uitgezonderd).

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk circa 12 m² groot. De kamers (met HR++ beglazing) zijn perfect als hoofdslaapkamer, kinderkamer of thuiswerkplek. De badkamer is keurig afgewerkt en beschikt over een ligbad met douchemogelijkheid, evenals een wasmeubel met wastafel. Dit biedt een comfortabele ruimte voor dagelijkse verzorging. Een praktische berging op deze verdieping biedt extra opslagmogelijkheden voor huishoudelijke spullen.

Zolderverdieping
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt een derde slaapkamer van circa 18 m². Deze kamer is voorzien van een dakkapel, wat zorgt voor extra lichtinval en ruimte. De zolder biedt daarnaast extra bergruimte, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden items.

Buitenruimte
De woning beschikt over zowel een voor- als een achtertuin, waardoor je volop kunt genieten van het buitenleven. De voortuin is deels bestraat en deels voorzien van gazon, wat zorgt voor een verzorgde en uitnodigende entree. In de achtertuin vind je een terras dat direct aansluit op de woonkamer en keuken, ideaal voor buiten dineren of ontspannen. Verder beschikt de achtertuin over een gazon en een praktische overkapping, perfect voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. Deze buitenruimtes bieden een fijne plek om te ontspannen en te genieten van zonnige dagen.

Kenmerken

– Instapklare tussenwoning in de geliefde wijk Heugemerveld
– Gloednieuwe keuken uit 2024 met moderne parallelopstelling
– Goed geïsoleerd, energielabel C
– Drie ruime slaapkamers, inclusief zolderkamer met dakkapel
– Multifunctioneel souterrain met ruimte voor hobby’s en opslag
– 3-fasen-aansluiting voor moderne elektrische installaties
– Voor- en achtertuin met terras, gazon en overkapping
– Centrale ligging nabij centrum Maastricht en belangrijke voorzieningen
– Snelle toegang tot (snel)wegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken, Luik en het Heuvelland

Comfortabel stadswonen

Benieuwd naar meer details over deze instapklare woning? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van comfortabel stadswonen in Heugemerveld! Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, banken en openbaar vervoer zijn gelegen in de directe nabijheid. Instellingen zoals MUMC+, het Gouvernement en de Universiteit liggen op loopafstand, waardoor deze woning niet alleen een thuis, maar ook een strategische uitvalsbasis biedt voor werk en ontspanning.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze prachtige woning in Heugemerveld te bieden heeft!

Kenmerken Tussenwoning, Nederland koop Woonhuis Maastricht Baron van Hovellstraat 51

Overdracht

  • Adres: Baron van Hovellstraat 51, 6221 VC Maastricht
  • Vraagprijs: € 365.000,- k.k.
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 150 m2

Indeling

  • Totaal aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

Bouw

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Tussenwoning
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1949
  • Energielabel: C
  • Isolatie: Dakisolatie, Dubbelglas, HR glas
  • Soort dak: Zadeldak
  • Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
  • Warm water: CV ketel

Buiten

  • Tuin: Achtertuin, Voortuin
  • Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Baron van Hovellstraat 51 op de kaart

Street View

Meer informatie of bezichtiging

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag? Bel dan 043 60 42 888, of stuur mij een bericht via Whatsapp of per e-mail.

Ik wil graag:(Vereist)
Naam
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste cijfers, nieuwtjes en essentiële tips voor kopers, verkopers en huiseigenaren? Meld je dan aan voor de periodieke VanHuyse nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen of een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring.

Vergelijkbare woningen in de buurt

Bekijk alle woningen