Even voorstellen: Rosa Baake

Even voorstellen: Rosa Baake
Home > Blog > Even voorstellen: Rosa Baake

Maak kennis met Rosa, een makelaar die met veel passie mensen helpt bij het realiseren van hun woondromen. Actief in de regio Nijmegen, Arnhem en de omliggende dorpen, staat Rosa bekend om haar snelle handelen, flexibiliteit en aanstekelijk enthousiasme. Ze heeft doorzettingsvermogen, passie en een sterke drive om anderen te helpen.

Switch van sport naar vastgoed en makelaardij

Rosa’s carrière in de makelaardij begon na een opmerkelijke switch vanuit een sportachtergrond. “Toen Rutte besloot dat we tot ons 70ste moesten werken en de studiefinanciering zou verdwijnen, besloot ik weer te gaan studeren“, vertelt Rosa. Haar keuze viel op vastgoed en makelaardij, een wereld waarin ze haar passie voor bakstenen en haar inzicht in de woningmarkt goed kon combineren. “Ik kan de stoel verkopen waar je op zit”, zegt ze lachend, “het was vastgoed of de politiek“.

Het is niet zomaar werk

Rosa: “Het helpen waarmaken van een woondroom van de klant, het oplossen van de vastgoedpuzzel en het sociale aspect“. Voor haar is het niet zomaar werk. “Ik ben mij heel bewust dat het kopen en verkopen van een woning veel impact heeft op het leven van mensen. Dit maakt mijn werk zo bijzonder.

Wat Rosa onderscheidt, is haar persoonlijke benadering. “Ik treed niet op als makelaar, maar als woonadviseur. Ik weet hoe spannend het is om over andermans geld te gaan. Ik help niet alleen de verkoper, maar ook de kijker op weg“.

Rupsje van alles

Naast haar werk is Rosa een veelzijdig persoon: “Ik ben een rupsje van alles“. Buiten werktijd vind je haar vaak in haar moestuin, buiten aan het hiken of langeafstandswandelingen aan het maken. Daarnaast is ze ook graag te vinden tussen de paarden. “Ik geniet van de rust en de natuur. Het is een perfecte manier om te ontspannen na een drukke werkdag“.

Haar favoriete plekken om te ontspannen zijn Hotel Credible in Nijmegen, een heerlijke plek om te werken en af te spreken en De Oranjerie in Dieren, waar altijd wat te beleven is en waar ze graag een borrel drinkt.

Wil je meer weten over Rosa of heb je een vraag over hoe zij jou kan ondersteunen bij het vinden of verkopen van je woning, of wil je alleen advies? Bezoek dan haar agentpagina, stuur een e-mail naar rosa.baake@vanhuyse.nl of bel 06 86 821 228. Bekijk ook haar profielpagina.